top of page

Težave s pigmentacijo 3.del

Čas poletja je tudi pri meni spet pustil posledice na obrazu. Že nekaj časa se srečujem s pigmentacijo, ki jo pozna veliko žensk. Tegoba, ki pušča spremembe na koži – obrazu.

Po posvetu s strokovnjakom sem izvedela, da gre za hiperpigmentacijo, ki je posledica različnih dejavnikov, pri meni verjetno zaradi hormonov, ki so pospešeno delovali v nosečnosti in zaradi izpostavljenosti soncu.

Nekaj časa nazaj sem spisala dva bloga na temo hiperpigmentacije TUKAJ, s katero sem se intenzivno soočila po rojstvu moje hčerke. Na to temo in to pisanje me je ogovorilo veliko prijateljic in zato smo skupaj z Eucerinom odločili, da bomo eni izmed vas, ki imate podobne težave, kot jih imam sama pomagali.

Kako?

Čisto preprosto. Tiste, ki imate težavo s pigmentacijo mi na elektronski naslov: misa.margan@gmail.com pošlete fotografijo vaših madežev. (Slikajte se ob naravno svetlobi, brez filtrov ali podobne obdelave v telefonu). Jaz pa bom skupaj z ekipo iz Eucerina izbrala kandidatko, ki ji bomo poslali komplet izdelkov EVEN BRIGTER. Skupaj bove nato 3 mesece uporabljale izdelke in po vsakem mesecu spremljale rezutate. Aktivno bom spremljala tvoje sprembe, ti pa mi boš s svojimi odzivi poročala kakšne bodo spremembe.

Eucerin ima namreč posebno linijo namenjeno prav temu, ki sem jo takrat v treh mesecih tudi preizkusila in rezultati so bili takšni.

In kakšne produkte sem uporabljala:

Eucerin EVEN BRIGHTER koncentrat

zmanjša temne madeže in neenakomeren ten kože, ki so posledica hiperpigmentacije, kar je klinično dokazano. Vsebuje visoko koncentracijo B-resorcinola, ki zmanjša tvorbo melanina in odpravlja hiperpigmentacijo, obenem pa je dovolj nežen za vsakodnevno uporabo. Izdelek nanesite kot serum pod dnevno kremo in koža bo videti vidno bolj sijoča in enakomernejša v samo štirih tednih, z redno uporabo pa se bo rezultat še izboljšal.

  • zdelek uporabite vsako jutro in večer po čiščenju kože.

  • Majhno količino izdelka nanesite na obraz, vrat in dekolte (prsni koš).

  • Nežno ga vmasirajte v kožo, pri čemer se izogibajte stiku z očmi.

Eucerin EVEN BRIGHTER dnevna krema

Zaščitna dnevna krema z ZF 30 za zmanjšanje pigmentacije

Ta vlažilna krema z ZF 30 učinkovito zmanjša izrazitost hiperpigmentacije za bolj sijočo in enakomernejšo polt.

Eucerin EVEN BRIGHTER dnevna krema zmanjša temne madeže in neenakomeren ten kože, ki so posledica hiperpigmentacije, kar je klinično in dermatološko dokazano. Vsebuje B-resorcinol, ki zmanjša tvorbo melanina in izrazitost hiperpigmentacije, ter gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne obnovitvene procese. Z visokim ZF 30 in UVA-zaščito učinkovito preprečuje nadaljnje poškodbe kože zaradi sonca in pigmentacijo. Koža bo videti vidno bolj sijoča in enakomernejša v samo štirih tednih, z redno uporabo izdelka pa se bo rezultat še izboljšal.

Eucerin EVEN BRIGHTER nočna krema

Hranilna nočna krema za zmanjšanje pigmentacije

Ta obnovitvena krema ponoči učinkovito zmanjša izrazitost hiperpigmentacije in tako poskrbi za bolj sijočo in enakomernejšo polt.

Eucerin EVEN BRIGHTER nočna krema zmanjša temne madeže in neenakomeren ten kože, ki so posledica hiperpigmentacije, kar je klinično in dermatološko dokazano. Vsebuje B-resorcinol, ki zmanjša tvorbo melanina in izrazitost hiperpigmentacije, ter gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne obnovitvene procese. Z visokim ZF 30 in UVA-zaščito učinkovito preprečuje nadaljnje poškodbe kože zaradi sonca in pigmentacijo. Koža bo videti vidno bolj sijoča in enakomernejša v samo štirih tednih, z redno uporabo izdelka pa se bo rezultat še izboljšal.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page