top of page

Alma Ras

Finalistke za Miss Slovenije predstavile spodnje perilo Alma Ras

V Slovenijo prihaja blagovna znamka spodnjega perila in spalnega programa Alma Ras, z vrhunskimi kreacijami iz odličnih materialov z evropskim poreklom za vso družino. Na modni reviji so jo predstavile finalistke za Miss Slovenije 2017, po modni pisti pa se je sprehodila tudi Ana Bavrka, obraz blagovne znamke Alma Ras, priljubljena manekenka in TV voditeljica iz Mostarja ter zmagovalka tekmovanja Miss New World 2017.

V Mariboru in Ljubljani so nedavno odprli trgovini Alma Ras. Kolekcije so prve predstavile letošnje finalistke tekmovanja za Miss Slovenije 2017. V Mariboru so spodnje perilo in spalni program nosile Miss Štajerske Patricija Finster, s spremljevalkama, v Ljubljani pa med drugimi tudi Miss Primorske Ariana Hodžič in Miss Gorenjske Maja Zupan.

Med znanimi obiskovalci modnih revij, so se nad blagovno znamko, ki se letos prvič predstavlja slovenskim kupcem, med drugim navdušili tudi Špela Štamol, modna poznavalka in urednica revije Grazia, Petra Greiner, direktorica zavod 13, Stipe Jerič, direktor Mariboxa in predstavnik NK Maribor, nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar in maskerka Mateja Naberšnik. V Ljubljani so prihod znane blagovne znamke pozdravile tudi urednice revij, manekenke, med njimi Karin Škufca, pa tudi predstavnik Veleposlaništva BiH Mirsad Muhović. Dogodek ob odprtju je povezoval Marko Potrč, znan TV voditelj.

Foto: Marko Pigac, Katja Kodba

Ne spreglejte:

bottom of page