top of page

Za utrujeno kožo

NIVEA Q10plusC Energy proti gubam - Obnavlja vašo kožo, medtem ko spite!

Tokrat vam predstavljam novo osvežitev, za vašo utrujeno kožo, s katero boste prav zažarele!

NIVEA Q10plusC Energy nočna krema proti gubam

Koža ponoči veliko bolje vpija vlago in popravlja poškodbe, obnavlja lastne antioksidativne kapacitete, polni zaloge energije in izboljša regeneracijo. Lahka in intenzivno vlažilna NIVEA Q10plusC Energy nočna krema deluje skupaj z biologijo kože in spodbuja obnavljanje takrat, ko je koža najbolj dovzetna – med spanjem. Izjemno učinkovita kombinacija dveh močnih antioksidantov – koencima Q10 in čistega vitamina C – izboljša sprejemanje kisika v kožo za do 50 odstotkov*, kar pomembno pospeši tvorbo energije. Kožne celice potrebujejo energijo, da opravljajo pomembne presnovne funkcije in obnovitvene procese. Za budno, gladko in sijočo polt, ko se zbudite – celo po kratki noči.

Ker nočna krema vsebuje zelo učinkovit, čisti vitamin C, ki oksidira, če je izpostavljen svetlobi ali kisiku, je občutljiva sestavina zaščitena z aluminijasto embalažo.

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema proti gubam ZF 15 z novo, izboljšano formulo osveži kožo čez dan!

Osvežujoča in intenzivno vlažilna NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema proti gubam ZF 15 združuje dva visoko učinkovita antioksidanta – Q10 in vitamin C – in poživi utrujeno, bledikasto kožo z novo energijo. Prve gubice in znaki utrujenosti se zmanjšajo in polt postane bolj sveža, budna in gladka. Poleg tega učinkovita UVA-/UVB-zaščita in ZF 15 preprečujeta prezgodnje staranje kože zaradi svetlobe.

NIVEA Q10plusC Energy krema proti gubam za okrog oči

Inovativna NIVEA Q10plusC Energy krema proti gubam za okrog oči osveži in poživi utrujeno in izčrpano kožo okrog oči. Združuje koencim Q10, ki daje energijo, in visoko učinkovit, čisti vitamin C. Lahka formula, ki se hitro vpije, pospeši celično dihanje* in učinkovito zmanjša drobne linije. Konture okrog oči so vidno bolj napete, koža pa je gladkejša in bolj sveža.

Tako kot nočna krema iz te negovalne linije je tudi formula kreme za okrog oči s čistim vitaminom C zaščitena v aluminijasti embalaži.

Ne spreglejte:

bottom of page