top of page

Prihaja Labellino!

Zdaj vam bom naredila lušte. Tokrat vam predstavljam revolucionarno Labellino!

Labello predstavlja revolucijo v negi ustnic – balzam Labellino v trendni obliki in dveh sadno-svežih okusih.

Revolucija v negi ustnic za čudovit začetek jeseni je tu! Vaše ustnice še nikoli niso bile negovane tako modno in nežno. Visokokakovosten balzam Labellino združuje nov videz v okrogli obliki s preizkušeno nego Labello, ki ste je navajeni! Razposajeni modni balzami v dveh priljubljenih barvah popeljejo poletne občutke daleč v jesen in zimo ter poskrbijo za otipljivo mehke in voljne ustnice z nežnim sijajem.

Nega ustnic bo odslej še bolj zabavna!

Zaradi novega načina nanosa lahko ustnice intenzivno negujete z enostavnim »potegom«. Bogato karitejevo maslo v balzamu razvaja suhe ustnice z dolgotrajnim vlaženjem. Okrogli in prikupni balzami so na voljo v dveh sadno-svežih okusih in zagotavljajo zabavno nego ustnic: Labellino Raspberry & Red Apple in Labellino Fresh Mint.

Drzen in sladek. Nov vonj Raspberry & Red Apple razvaja ustnice s povsem novim, zapeljivim vonjem sočnih malin in rdečih jabolk.

Želite ohladitev? Balzam Fresh Mint kadar koli poskrbi za čutno osvežitev na ustnicah.

In veličasten zaključek: balzami Labellino vašim ustnicam podarijo nežen sijaj za bleščeč videz! Izberite svoj najljubši balzam ali preprosto zgrabite obe negovalni kroglici ter uživajte v popolni raznolikosti balzamov Labellino!

In zdaj hitro nagradica. Katerega od Labellino okusov bi poskusili? Hitro napišite odgovor in prihodnji teden v petek izžrebam nagrajenca- nagrajenko!

Ne spreglejte:

bottom of page