top of page

Vijolična - hit barva brez katere ne gre!

ODSEV NOGOMETNEGA USPEHA TUDI V NOVIH SMUČEH ELAN SLX

Včeraj je vijolična barva zaznamovala Slovenijo. NK Maribor se je že tretjič uvrstil v Ligo prvakov in nogometna euforija je že zajela vse generacije.Enkratne zgodbe si zalužijo vso čast in spoštovanje, zato so v podejtju Elan združili slovensko znanje in tradicijo ter v znak obeležitve mariborske zmage odločili, da na trg lansirajo prav poseben model Elanovih smuči za vse smučarske navdušence. Tudi sama obožujem smuko in ta bo od zime dalje na našem Pohorju še posebej veličastna. Z novimi vijoličnimi smučmi.

Omejena serija modela Elan SLX bo v začetku prihajajoče sezone tako na voljo v posebni vijolični barvi, katero je tudi tokrat pripravila slovenska oblikovalska agencija Gigodesign.


O modelu Elan SLX

Kratki in dinamični zavoji so prava smučarska umetnost, ki zahteva največjo mero zaupanja v smučarsko opremo. Prav zato so v Elanu razvili prav posebno smučko za vse slalomske navdušence, z uporabo inovativne Arrow tehnologije, ki združuje prednapeto karbonsko ploščo, ki prenaša energijo v konice smuči, ter kot puščica oblikovano plast titanala, ki energijo učinkovito prenaša na robnike. Jedro smučke je lesena sredica, Response Frame Woodcore, z dvojno plastjo titanala, ki poskrbi za neposreden prenos energije s smučarja na smuči, RST stranski rob pa zagotavlja natančnost. S pomočjo Arrow tehnologije je Elan SLX nabita z energijo in je vaš najboljši prijatelj za kratke in eksplozivne zavoje.


Elan SLX je bil na letošnjem sejmu zimsko-športne opreme nagrajen z »ISPO Award – Winner« nagrado v kategoriji alpskih smuči.


Jaz jo moram imeti pa vi?

Ne spreglejte:

bottom of page