top of page

Napadi po moško!

Da smo ženske rade privlačno in udobno oblečene tudi spodaj pod našimi oblekami, ni nobena skrivnost. Ženske lahko izbiramo med številnimi modeli, materiali, kroji, barvami spodnjega perila. Lahko smo romantične, seksi, športne, elegantne, v čipki ali bombažu. V perilu Lisca se hkrati počutimo nadvse udobno in samozavestno, privlačno. Kaj pa moški?

Na moško spodnje perilo smo dolgo pozabljali, vendar nič več. Če se ženske rade ravnamo po modnih trendih in smo včasih za lepoto pripravljene tudi nekoliko potrpeti, pa je za moške bistveno, da se počutijo udobno. Da pozabijo na perilo, ki ga nosijo. Nekako podobno je z brado. Tukaj je in moški radi pozabijo, da jo imajo (smeh). Zakaj brada in spodnje perilo? Verjetno se boste vprašali kaj ima to skupnega.. Hm če takole pomislim, pri ženskah veliko. To kar je vam moškim prijetno na koži, je tudi nam. In tukaj vlečem vzporednice.

Kolekcija perila Lisca Men za moške je sodobna in udobna kolekcija, izdelana iz mehkega bombaža ali modala, ki je prijeten na koži. In bodobno je z brado. Če je vaš obraz obrit in brade ni, je tudi to za nas prijetno na naši koži. In tukaj sta vzporednici. Zato sem izbrala dva produkta s katerimi bi nas lahko prepričali. Tako kot moški radi pogledajo žensko v seksi spodnjem perilu, tako tudi me. In tako kot vi radi čutite svilnat dotik na vaši koži tudi me rade dobimo svilnate poljube brez oguljene kože zaradi vaše brade.

V spodnjicah in majicah Lisca je moški popolno urejen tako za poslovne priložnosti kot za večerni zmenek ali športne aktivnosti s kolegi. V perilu Lisca so moški preprosto seksi – v enostavnih sodobnih linijah in barvah, ki so vsestransko uporabne za vsak dan.

In da bo še vaša brada zasijala v pravem odsevu pa morda nasvet za uporabo gela za britje in balzama Eucerin Silver Shave. Eucerin MEN Silver Shave gel za britje z aktivnimi srebrovimi ioni ima antiseptičen in protibakterijski učinek. Vsebuje tudi polimere za gladko drsenje rezila, ki preprečujejo dražeče mikroureznine in omogočajo optimalno drsenje rezila. Eucerin MEN Silver Shave gel za britje je popolna rešitev za nežno in temeljito britje.

Formula je primerna tudi za občutljivo in problematično kožo. Eucerin MEN Silver Shave balzam po britju pa bo vašo kožo obnovil in intenzivno pomiril ter vam pomagal preprečevati draženje zaradi britja. Pozabite na skelenje ali razna vnetja, ki jih povzročajo ureznine. Formula je primerna tudi za občutljivo in problematično kožo ter celo za ljudi z atopijskim dermatitisom ali s kožo, nagnjeno k aknam.

In zdaj da ne bo izgovorov pri naslednjem zmenku z vašo damo mi hitro napišite do 25.8. na moj elektronski naslov misa.margan@gmail.com vašo konfekcijsko številko (torej številko spodnjega perila).

Nekomu izmed vas bo žreb prinesel komplet – Lisca spodnje perilo in Eucerin Silver shave gel za britje in balzam po britju!

Ne spreglejte:

bottom of page