top of page

Razvajajte se!

Ljubimo poletje! Vse, kar prinaša, posebej počitnice. Sonce je blagodejno in čarobno, po drugi strani pa nas utrudi. To se še najbolje vidi na koži. Zato moramo zanjo, še posebej v vročih mesecih, dobro poskrbeti.


Koža po dolgotrajni izpostavljenosti soncu postane tanka, na tip groba in luskasta. Še posebej po poletnih mesecih se mnogi pritožujejo tudi glede majhnih rjavih pigmentnih madežev, ki so videti kot pege in jih povzroča UV-sevanje. Druga težava, ki je nastala v koži med poletjem, je izguba vlage. Takšna koža za svojo obnovo zahteva globoko nego in potrebuje veliko več vlage, kot ji je bilo namenjeno med poletnimi meseci. Pri nekaterih koža izgublja vlago skoraj neopazno in pride do intenzivnega občutka dehidracije kože šele v začetku jeseni.


Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Toda koža ima tudi svoj sistem vlaženja, tako imenovane akvaporine. Edinstvene formule linije Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljšajo koži lastni sistem vlaženja ter kožo naredijo gladko, sijočo in voljno.


AQUAPorin ACTIVE krema je prilagojena za normalno do mešano kožo, za suho kožo ter z zaščitnm faktorjem 25 za vse tipe kože. Formula vsebuje glukoglicerol vrhunsko vlažilno sestavino, ki dokazano poveča število akvaporinov v koži.


Sladica za kožo, ki sta jo poletna vročina in suh zrak prizadela, je Eucerin AQUAporin ACTIVE osvežujoč gel za prhanje in AQUAporin ACTIVE bogat in osvežujoč losjon. Redna uporaba kožo optimalno oskrbi z intenzivno, dolgotrajno vlago. Koža je osvežena in intenzivno negovana ter ima zdrav in sijoč videz.


Za kožo je treba pazljivo skrbeti. Še posebej je pomembno, da se ji posvetimo med in po poletju, torej po dolgotrajni izpostavljenosti soncu, vročini in drugim poletnim vremenskim nevšečnostim. Vzemite to kot priložnost za popoletno razvanje sebe in svoje dragocene kože.


AQUAporin ACTIVE bogat in osvežujoč losjon


Bogata nega in optimalna oskrba z vlago celo v globljih plasteh povrhnjice. Redna uporaba kožo optimalno oskrbi z intenzivno, dolgotrajno vlago. Koža je osvežena in intenzivno negovana ter ima zdrav in sijoč videz.


AQUAporin ACTIVE osvežujoč gel za prhanje


Blago peneča formula z vsebnostjo glukoglicerola nežno očisti kožo. Koža je osvežena in zaščitena pred izsušitvijo - tudi pri pogostem prhanju. Primeren za očutljivo kožo. Dokazano je, da ga koža dobro prenaša.


Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože


Žametna tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. ZF 25 in UVA-zaščita učinkovito preprečujeta poškodbe kože zaradi UV-sevanja. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.


Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za normalno do mešano kožo


Lahka, osvežujoča tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za normalno do mešano kožo se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.


Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za suho kožo

Žametna tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za suho kožo se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.

Drage moje in da bo vaše poletje prav tako razvajujoče obarvano vam poklanjam en izdelek linije Eucerin AQUAporin. Vse kar morate storiti je, da na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com pripišete kater izdelek vas mika do 15.avgusta.

Ne spreglejte:

bottom of page