top of page

Barva poletja!

Tokrat sem pod drobnogled vzela enega od samoporjavitvenih losjonov.

Magic Ten od Avona me je prijetno presenetil.

Avonovi izdelki za nego kože že nekaj časa veljajo za ene boljših na trgu. Njihov sistem kataložne prodaje je drugačen, kot prodaja na trgovskih policah, kjer potrebuješ kar nekaj časa, da se prebiješ skozi vse, kar le te ponujajo.

V času poletja si sicer vsi želimo lepe zagorele polti a po eni strani je od sonca obarvana – zagorela koža precej izsušena. Meni osebno pa se celo zdi, da tale zagorel videz dodatno postara. Zato sem bolj vešča majhnih trikov s katerimi si lahko obarvaš pisano poletje in dobiš videz zagorele kože tudi mimo nastavljanja nevarnim UV žarkom.

Samoporjavitveni losjoni so že vrsto let prisotni in glede na to, da sama nisem tisti tip človeka, ki bi pretirano dolgo (ma zadnja leta splih ne) ležala na plaži in se “nastavljala” soncu.


Raje sem v senci, preberem kakšno knjigo in se po celodnveni poletni avanturi namažem s kremo. Prozorni losjon v light/medium odtenku ima prijeten tropski vonj in nemastno formulo, ki se res hitro vpije. Obogaten je z vitaminoma A in e (kompleskom tropskih olj), pantenolom, aloe vero in glicerinom. Že po prvem nanosu se je poznal zagorel videz, ki je po navudilu proizvajalca obstojen 5 dni.

Občutek po nanosu losjona je koža, ki je gladka in mehka.


Bi želele preizkusiti losijon? Potem mi pišite do petka 28.julija in nekomu izmed vas bo žreb namenil ta izdelek.

Jaz sem zadovoljna in zagotovo boste tudi ve!

Ne spreglejte:

bottom of page