top of page

Skrb za najmlajše!


Te dni sem veliko pisala o soncu, zaščiti naše kože, predstavljala produkte namenjene naši negi. Danes pa se bom dotaknila še najmlajših.


Od kar imam Kiano je skrb zanjo veliko večja, kot skrb zgolj zame. (Mamice verjeto veste o čem govorim ;)).

Ko sva se s Kiano pakirali za na morje sem spet (tako kot ponavadi) spakirala preve stvari. In ko sva bili na morju se je izkazalo, da je Kiana najraje oblekla 2-3 enake oblekce. Čeprav sem imela s seboj toliko stvari, da bi lahko imela celo modno revijo (smeh).

In kaj ne pozabiti? Kaj vse vzeti za otroka? Ob oblačilih, čevljih, igračkah, kozmetika.


Od krem za sončenje, do zdravil. Na vse je treba pomisliti.

V zadnjem trenutku pa me je še na prav posebne dodatke spomnila prijateljica, ki ima krasno spletno trgovinico all4kids.si.

Na strani sem našla čudovite kopalke, majčke. Kiana si je na strani izbrala Baby Banz hlačke z rožicami, ki imajo dodano krilce in zraven še zgornji del, ki je prav tako primeren za vodo.

Kopalna oblačila imajo UV zaščito s faktorjem UPF 50+. Zaščitni faktor blokira vsaj 97,5% škodljivih UV žarkov.

Nisva pa pozabili tudi na zaščito glave. Baby Banz ima namreč v istem kompletu tudi klobuček z rožicami v različnih velikostih od dojenčka do 7-letnika.


Lansko leto je bila Kiana še premajhna, da bi na nosku obdržala še sončna očala. Kupili smo jih, a so bila več na tleh kot na njenem nosku. To leto sem bila bolj drznejša in sem prav tako v spletni trgovinici našla sončna očala JBanz v beli barvi.

100% UVA/UVB zaščita in steklo ter okvir sta visoke kakovosti. In obnesla so se. Moja Kiana jih celo nosi.

Seveda je ponudba, ki jo imajo na njihovi spletni strani še večja, zato kar prelistajte njihovo spletno stran: http://all4kids.si


Ne spreglejte:

bottom of page