top of page

Trgovina Kisilak

Salon čevljev Kisilak v Mariboru deluje že 26 let. Na današnji lokaciji (na Glavnem trgu 13) ponuja kakovostno obutev ter izbrano kolekcijo oblačil priznanih italijanskih proizvajalcev. Marca 2015 je doživel stilsko preobrazbo in povečal svoje prostore, lastnica Sabina Kisilak Jandl pa je dodala svežino z nekaterimi novimi blagovnimi znamkami.

Bogato ponudbo čevljev, poleg že priljubljene kolekcije oblačil Rinascimento dopolnjuje znamka Twin-set Simone Barbieri. Ta je prava poslastica za modne navdušenke; za tiste, ki želijo pritegniti poglede; in tiste, ki želijo osupniti. Odlikujejo jo odlični materiali, nenavadni kroji in modni odtenki! Nekaj smo jih predstavili tudi na modni reviji, ki smo jo imeli ob zaključku festivala Lent!

Izhode smo začeli lahkotno in s stilom: obleko Rinascimento v pastelnem rožnatem odtenku in s krojem, ki poudarja žensko eleganco. Z visokimi sandali boste videti izjemno prefinjene!

Čipka je zaščitni znak podjetja Twin-set in naslednji model prihaja v krasni poletni obleki, primerni za dnevne in večerne aktivnosti. Čipka je kraljevala v modnem svetu pretekle sezone, svojo priljubljenost pa nadaljuje tudi v tej.

Za nekaj več elegance in za tiste, ki so jim bolj pri srcu krajše obleke, je tukaj 'majhna črna obleka', ki pa jo lahko v skladu z modnimi trendi kombinirate tudi z bolj sproščeno obutvijo. Primerna je tako za poletne dni kot večerne dogodke v hladnejših dneh, seveda z dodatkom nogavic in zgornjega dela.

Še ena 'majhna črna obleka' je tukaj, tokrat kombinirana z oblačilom, ki razbije klasični videz: podaljšan telovnik. Oblečete ga lahko tudi preko kratkih ali dolgih hlač ali nekoliko daljše obleke. Twin-set vam z vsakim kosom oblačila ponuja ogromno možnosti kombinacij.

Styling 5: Za ljubiteljice lana je tukaj kombinacija, ki jo lahko nosite tudi ločeno, skupaj pa ustvari dodelan modni izgled. Kroj, svilnat detajl na eni izmed hlačnic in v topu dajejo vedeti, da gre za dodelane stilske modele.

Za sproščen, a urejen styling, lahko izberete jeans hlače v modnih barvah in dodate hit tega poletja –cvetlične vzorce! Cvetlični vzorci in veliki modeli oblačil so to sezono obvezen kos garderobe, pa naj gre za hlače, top, obleko ali modni dodatek.

Znamka Rinascimento ponuja tudi vse bolj priljubljene pajace. Gre za zelo nezahteven kos garderobe, ki lahko z izbranim modnim odtenkom zadosti vsem modnim smernicam. Nosite ga lahko k nizki športni obutvi in očarate s sproščenostjo, ali pa obujete sandale z visoko peto in očarate z eleganco.

Vračamo se k Twin-setu in brezskrbnemu poletju. Dolga obleka, kombinirana s čipko daje vtis sproščenosti in urejenosti. Če se temperature ohladijo, ji dodajte jeans-jakno ali kak drug površnik in že boste ustvarile nov videz.

Jeans je vedno v modi in v kombinaciji z belo srajco deluje še kako poletno. Ta kombinacija izraža žensko v vsaki situaciji. Najsi bo poslovna ali elegantno casual.

Bele poletne oblekce so vedno priljubljene spodnji del zaznamovan s cvetličnimi cvetovi, ki jih loči nežen in diskreten roza trak.

Ko si zaželite biti preprosto drugačne, izberete Twin-set. Ta poletna obleka je lahko tudi tunika in vaši domišljiji je prepuščeno poigravanje z različnimi stili čevljev in dodatkov. Navidez 'preveliki modeli' so letošnji modni trend, a izdelani morajo biti iz kakovostnih materialov in pravilno krojeni, da se postavi, kljub količini material, lepo podajo. Fini materiali, lahkotnost in drobni detajli se poigravajo tudi z domišljijo opazovalcev…

Poletni top, ki ga lahko kombiniramo z jeansom ali drugimi lahkimi poletnimi hlačami, mini krili ipd. Jeans je to sezono zelo kreativen: od poudarjenih resic in različnih barvnih odtenkov na istem kosu, do našitih dekorativnih vzorcev. Modne boste v ozkih oprijetih, pa tudi 'boyfriend' krojih.

Svilnati top z naramnicami se odlično poda na vzorčaste hlače. Poletni in lahkotni videz bo vaš večer naredil enostavno popoln!

In še zadnja letošnja poslastica: krilo iz tila in kombinacija z usnjem. To je zelo priljubljen in vsestransko uporaben styling, ki se glede na stil čevljev sprehaja od elegantnega k sproščenemu. 'Tilasta' krila najdete v različnih barvah in dolžinah, prav tako od enobarvnih do vzorčastih.

Ponudba v Salonu čevljev Kisilak je namenjena sodobni ženski, ki želi modne trende združiti z udobjem ter se poigravati s kombinacijami. V salonu Kisilak najdete vse, kar potrebujete za popoln videz, saj ponudbo dopolnjujejo s torbicami, nakitom, rokavicami, pokrivali, šali in drugimi dodatki. Pri izbiri pa vam z veseljem svetujejo!

Ne spreglejte:

bottom of page