top of page

Luna za ženske!

Na modni reviji, ki smo jo imeli na Glavnem trgu pred lokalom NANA so se nam predstavila tudi ženska oblačila trgovine Luna iz nakupovalnega središča Europark. Najdete jih pa tudi na Ptuju.

V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.

V letošnji kolekciji pomlad poletje boste našle čudovite obleke in stilsko dovršene kose med katereimi se ne boste mogle odločiti. Vsaj tako se meni dogaja (smeh).

Pogumno se poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!

Letošnja pomlad in poletje sta v Luni v znamenju nežnih cvetnih tonov ter pastelnih niansah. Kombinacije, ki bodo prebudile vašo ženstvenost in jemale dih ter vabile poglede mimoidočih.

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njihovi trgovini v Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

Finalistke Miss Slovenije so predstavile tudi modne dodatke Bags & More, ki jih najdete širom po Sloveniji ponašajo pa se z blagovnimi znamkami Valentino, Picard, Zwei, Fashion &more, Fiorelli, Trevel& more in drugih.

Ne spreglejte:

bottom of page