top of page

Naravna nega Corine de Farme

Linija kremnih gelov za telo CORINE DE FARME je oblikovana s skrbno izbranimi in prečiščenimi ekstrakti rastlin in cvetja, zato, da koži nudijo kar največjo količino svojih pozitivnih hranljivih lastnosti. Celotna linija je sestavljena iz:

  • Najmanj 95% sestavin naravnega izvora

  • Brez parabenov, brez mil in brez barvil

  • Vsi izdelki so Hipoalergeni in oblikovani pod farmacevtskim nadzorom, ter testirani pod dermatološkim nadzorom.

SHOWER CREAM ULTRA-RICH SWEET ALMOND OIL 500ML

Kremni gel za tuširanje za suho kožo mandelj

Obogateno s sladkim mandljevim oljem, ki je znan po svojih hranljivih in pomirjajočih učinkih. Kožo temeljito in nežno očisti. Po uporabi je koža mehka, navlažena in lepo dišeča zahvaljujoč mandljevemu olju. Privoščite si svilnato mehko razvajanje s svežim kremnim gelom za tuširanje. Kremni gel za tuširanje je pH nevtralen, zato na koži pusti občutek mehkobe in svežine. Koža je po uporabi navlažena in nežno odišavljena.

SHOWER CREAM NOURISHING TAHITIAN MONOI 500ML

Kremni gel za tuširanje za hranljivo kožo

Obogaten z oljem Monoi de Tahiti, ki ima izredno močne, vlažilne in krepilne lastnosti. Kožo temeljito in nežno očisti. Po uporabi je koža mehka, navlažena in lepo dišeča zahvaljujoč mandljevemu olju. Privoščite si svilnato mehko razvajanje s svežim kremnim gelom za tuširanje. Kremni gel za tuširanje je pH nevtralen, zato na koži pusti občutek mehkobe in svežine. Koža je po uporabi navlažena in nežno odišavljena.

Ne spreglejte:

bottom of page