top of page

Super-punca.si

Na naši reviji Summer I can see you 2, so se finalistke Miss Slovenije predstavile tudi v izhodu čuodvitih kopalk, ki jih najdete v spletni trgovini super-punca.si.

Letošnji modni trendi so primerni za vsako postavo, od živahnih kot tudi umirjenih elegantnih barv, prosojnih materialov, tankini koplak, do enodelnih na eno naramnico, katere imam tudi sama. Za tiste, ki bi želele skriti kakšen kilogram, smo pripravili posebno ponudbo kopalk, ki skrijejo trebušček, v ponudbi pa boste po ugodnih cenah našle tudi kopalke in obleke do velikosti 4XL. V spletni trgovini SUPER-PUNCA.si, najdete tudi modne dodatke za na plažo, poletne obleke in hit letošnje sezone romperje, oziroma kombinezone.

Martina Kušnik (lastnica strani) ima številne izkušnje kar se tiče svetovanja trendi kopalk za močnejše postave. »Poletje je pred vrati in bliža se čas dopustov, zato je čas, da poskrbimo tudi za kopalke. Če je tudi tvoja postava lepo zaobljena in nimaš večen problek, kakšne kopalke izbrati, je zdaj čas, da se prenehaš skrivati za tunikami in ohlapnimi oblekami.

Želimo ti predstaviti ženske, ki naj ti bodo v navdih, da tudi ti ponosno razkažeš obline v trendih v katerih so tudi močnejše postave videti fantastično. Živahne barve in mrežasti materiali, kopalke, ki skrijejo kar želiš in poudarijo tvoje atribute. Veliko izbiro trendi kopalk najdeš v spletni trgovini super-punca.si, kjer najdeš zanimive kopalke tudi do velikosti 4XL.

Ne spreglejte:

bottom of page