top of page

Poznate PUPPO?

Podpirajmo lokalno, podpirajmo domače. V Murski Soboti sem spoznala ekipo, ki ustvarja čudovite unikatne izdelke. Pupaa fashion je blagovna znamka, ki ima zagotovo zanimivo prihodnost.

O PUPPI:

Vsaka ženska je unikatna in si zasluži oblačila, ki poudarijo njeno osebnost. Z željo, da bi se prav vsaka izmed nas počutila posebno ter s tem, kar nosi, izražala tudi spoštovanje do narave, je nastala znamka Puppa Fashion.

Puppa je slovenska blagovna znamka unikatnih ženskih oblačil, ki so ročno izdelana in oblikovana na okolju prijazen način, kar daje prav vsakemu kosu osebno noto in zagotavlja vrhunsko kakovost. Oblačila, ki so v glavnem izdelana iz jeansa, sledijo najnovejšim modnim trendom ter tako ženski, ki jih nosi, zagotavljajo samozavesten nastop. S svojimi kreacijami dokazujejo, da so tudi trajnostna in okolju prijazna oblačila lahko modna in všečna. Pri Puppi zaposlujejo visoko usposobjene pomurske šivilje ter tako prispevajo k ohranjanju tekstilne tradicije v Pomurju.

PROIZVODNJA BREZ ODPADA, UPCYCLING

Modna industrija je drugi največji porabnik in onesnaževalec vode. Oblačila, ki niso prodana, večinoma končajo na odpadu. Tekstilni odpadki pa so trenutno tudi najbolj rastoči odpadki v Evropski uniji. Prav ta problematika je Puppo vzpodbudila, da so razvili okolju prijazen način izdelave naših oblačil.

Pri izdelavi naših oblačil uporabljajo proces upcyclinga, kar pomeni, da za vhodni material uporabljamo večinoma obstoječe materiale (odkupovanje odvečne zaloge oblačil/materiala) in s tem prispevajo k zmanjšanju porabe vode in onesnaževanju okolja. Poleg tega pa se pri PUPPI tudi zavzemamjo za proizvodnjo brez odpada tako da porabimo ves vhodni material.

Več o njih najdete TUKAJ!

Oglejte si modna oblačila znamke Puppa Fashion, ki smo jo predstavili na modni reviji pod zvezdami v lokalu NANA na Glavnem Trgu ob zaključku festivala Lent.

Ne spreglejte:

bottom of page