top of page

Summer I can see you "2"

Mesto je v soboto 1.julija še posebej zaživelo in ob koncu Festivala Lent pred zaključnim ognjemetom se je odvijala tudi čudovita modna revija, na kateri so se predstavile finalistke MISS Slovenije za Miss World 2017. Gostitelj večrea sta bila lokal Nana in Rotovž na Glavnem trgu.

Summer I can see You, smo lansko leto poimenovali naš dogodek in letos nadaljevali z drugim delom s katerim smo zakorakali v pisano poletje in počitnice. Na veliki modni reviji tukaj pod zvezdami so se predstavile znamke Avon, trgovina Luna iz Evroparka, oblikovalka unikatnih, ročno izdelanih čevljev ČEVELJC Ingrid Logar, spletna trgovina super-punca.si, blagovna znamka Puppa iz Murske Sobote, ki slavi po unikatnih kreacijah, trgovina Kisilak in modni dodatki ter torbice BAGS& MORE.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica.

Za organizacijo pa je poskrbela agencija Glmmodels.


PREDSTAVITEV sodelujočih:


IZHOD PUPA

Vsaka ženska je unikatna in si zasluži oblačila, ki poudarijo njeno osebnost. Z željo, da bi se prav vsaka izmed nas počutila posebno ter s tem, kar nosi, izražala tudi spoštovanje do narave, je nastala znamka Puppa Fashion. Puppa je slovenska blagovna znamka unikatnih ženskih oblačil, ki so ročno izdelana in oblikovana na okolju prijazen način, kar daje prav vsakemu kosu osebno noto in zagotavlja vrhunsko kakovost. Oblačila, ki so v glavnem izdelana iz jeansa, sledijo najnovejšim modnim trendom ter tako ženski, ki jih nosi, zagotavljajo samozavesten nastop. S svojimi kreacijami dokazujejo, da so tudi trajnostna in okolju prijazna oblačila lahko modna in všečna. Pri Puppi zaposlujejo visoko usposobjene pomurske šivilje ter tako prispevajo k ohranjanju tekstilne tradicije v Pomurju.

Oglejmo si modna oblačila znamke Puppa Fashion.


Za čudovit izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana vizažistka in mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik. Kontaktirate jo lahko na njeni spletni strani

www.matejanabersnik.si.


IZHOD BAGS&MORE

Punce predstavljajo tudi modne dodatke Bags & More, ki jih najdete širom po Sloveniji ponašajo pa se z blagovnimi znamkami Valentino, Picard, Zwei, Fashion &more, Fiorelli, Trevel& more in drugih.


IZHOD AVON

Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Avon v Sloveniji prav letos praznuje prvih 15 let! Danes nam bodo predstavili svoje modne dodatke.


Frizerstvo Škarica

Za različne čudovite pričeske že vrsto let skrbi uveljavljen Slovenski frizerski salon Frizerstvo Škarica, katerega tradicija sega že v leto 1954 in se ga veliko število Mariborčank in Mariborčanov spominja še iz Jurčičeve ulice. Danes s pomajeno ekipo delujejo na Ulici talcev 1 v centru Maribora. V lanskem letu smo celoten salon prenovili in strankam ponujamo celostno storitev od zdravljenja lasišča, nege las, modnega barvanja balayaga, naravnih kodrov z volumenskimi trajnami do urejanja nohtov s produkti Shellac in popolne preobrazbe z barvanjem in striženjem.

Tudi za prave moške smo poskrbeli pri nas brijemo in urejamo moške, bradači dobrodošli za vas bo poskrbel brivec Žan za ženske z željo po naravnih kodrih in preciznim striženjem pa Meggy. Za vse informacije pa lahko delo frizerskega salona spremljajte tudi na facebook strani Frizerstvo Smiljan Škarica.


IZHOD kopalke - SUPER-PUNCA.si


V nadaljevanju se bodo finalistke predstavile v kopalkah spletne trgovine SUPER-PUNCA.si. Letošnji modni trendi so primerni za vsako postavo, od živahnih kot tudi umirjenih elegantnih barv, prosojnih materialov, tankini koplak, do enodelnih na eno naramnico, katere imam tudi sama. Za tiste, ki bi želele skriti kakšen kilogram, smo pripravili posebno ponudbo kopalk, ki skrijejo trebušček, v ponudbi pa boste po ugodnih cenah našle tudi kopalke in obleke do velikosti 4XL. V spletni trgovini SUPER-PUNCA.si, najdete tudi modne dodatke za na plažo, poletne obleke in hit letošnje sezone romperje, oziroma kombinezone.


ČEVELJC - INGRID LOGAR


Ingrid Logar je ena redkih, ki se na slovenskih tleh še ukvarjajo z domačo obrtjo. Kljub temu, da je na tem področju novinka, so njeni čevlji unikatno izdelani iz najboljših materialov in dodatkov. Unikatni čeveljci, sešiti po meri, so ročno izdelani.


Ingrid Logar je nedavno naredila tudi velik korak in se povezala s strokovnjaki iz Laboratorija z mariborske fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Skupek idej je prispeval k inovativnemu pristopu in tako je nastal prav poseben čeveljc, ki bo zagotovo ideja stoletja. Predstavili so prvi prototip čevlja pri katerem bo mogoče bravo dela pete poljubno spreminjati in jih kombinirati z barvo torbice, ali drugim kosom oblačila. Čevelj se bo tako prilagodil vašemu stajlingu, tako da ne bo potrebe za vsako priložnost kupovati novih čevljev. Ingrid vam bo z veseljem povedala kaj več, saj je danes tudi osebno naša gostja. Ingrid pozdravljena.


Ingrid ustvarja v svojem salonu v Slovenski bistrici več informacij pa lahko najdete tudi na nejni spletni strani www.ingridsheels.com, in na spletni strain ceveljc.si kjer poteka prodaja izdelanih čevljev preko spleta. Izdeluje tudi otroške in moške čevlje. Prav tako tudi za neveste in ženine.



LUNA - EUROPARK


V naslednjem izhodu se nam predstavljajo ženska oblačila trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, najdete jih pa tudi na Ptuju.

V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.


V letošnji kolekciji pomlad poletje boste drage dame našle tudi številne čudovite prehodne jakne in plaščke, izbirate pa lahko med številnimi oblekami in stilsko dovršenimi kostimi. Zato se pogumno poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!

Letošnja pomlad in poletje sta v Luni v znamenju nežnih cvetnih tonov ter pastelnih niansah. Kombinacije, ki bodo prebudile vašo ženstvenost in jemale dih ter vabile poglede mimoidočih.

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njihovi trgovini v Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.


Trgovina KISILAK

Salon čevljev Kisilak v Mariboru deluje že 26 let. Na današnji lokaciji (na Glavnem trgu 13) ponuja kakovostno obutev ter izbrano kolekcijo oblačil priznanih italijanskih proizvajalcev. Marca 2015 je doživel stilsko preobrazbo in povečal svoje prostore, lastnica Sabina Kisilak Jandl pa je dodala svežino z nekaterimi novimi blagovnimi znamkami.

Bogato ponudbo čevljev, poleg že priljubljene kolekcije oblačil Rinascimento (Beri: Rinašimento), dopolnjuje znamka Twin-set Simone Barbieri. Ta je prava poslastica za modne navdušenke; za tiste, ki želijo pritegniti poglede; in tiste, ki želijo osupniti. Odlikujejo jo odlični materiali, nenavadni kroji in modni odtenki!


IN ŠE NEKAJ UTRINKOV:

Foto; Mediaspeed

Ne spreglejte:

bottom of page