top of page

Z vonjem Maroške vrtnice!

Poznate blagovno znamko REN?

Zadnjič sem vam predstavila linijo izdelkov REN Atlantic. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Danes pa vas bom odpeljala v svet Maroške vrtnice.

Ren Moroccan Rose Otto Body Wash linija je nekaj čudovitega in ena od tistih drobnih sladkih stvari, ki delajo dan lepši.

Kako pomembno vam je, ko se zvečer umirite in ležete v posteljo s spokojnimi mislimi? Jaz stavim veliko na to. Gel za prhanje z oljem maroške vrtnice, ki je eno najdragocenejših in najbolj cenjenih olj na svetu vam bo pričaral prav ta občutek spokojnosti. Izbrani vonj vrtnice pomirja stres in ustvarja prijetno harmonijo.

Maroccan Rose Otto je najbolj redko rožno olje na svetu. Listi rožnega olja se nabirajo enkrat letno v maju ob zori. Iz 180.000 cvetnih listov izdelajo 1 ml rožnega olja. Olje je vredno več kot zlato. Ima zdravilno moč, odpravlja stres in izboljša razpoloženje. Po uporabi je koža navlažena, razkošno mehka in pomirjena.

Primerno pa je za vse tipe kože.

UPORABA: Uporabljajte ga kot gel za kopanje ali prhanje. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.

SESTAVINE: Aqua (Water), Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Panthenol, Parfum* (Fragrance), Cymbopogon Martini Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Rosa Damascena Extract, Ehtylhexylglycerin, Citronellol, Geraniol, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel

Ne spreglejte:

bottom of page