top of page

Modni hit poletja!

GIGI HADID IN VOGUE EYEWEAR

IZDALI POSEBNO KOLEKCIJO

Gigi Hadid in Vogue Eyewear dvigujeta kampanjo #ShowYourVogue v nove višine, z edinstvenim oblikovalskim sodelovanjem. Predstavljamo Gigi Hadid za kolekcijo Vogue Eyewear Special Collection. Vključujoč popolno sinergijo med filozofijo znamke Vogue Eyewear in njeno večplastno osebnostjo, je Gigi Hadid s svojo kreativno vizijo oblikovala ekskluzivno Posebno kolekcijo, ki izraža bistvo kampanje #ShowYourVogue: pomembno je, kako se predstaviš.

“Gigijina izjemna osebnost in svežina se popolnoma ujemata z vizijo #SHOWYOURVOGUE, zato je Vogue Eyewear izbral prav njo, da utelesi vrednote znamke in povzdigne kampanjo na višjo raven,”

pove Greta Gervasini, menedžerka globalnega marketinga pri Vogue Eyewear.

Štiri unikatni okvirji, ki jih je oblikovala Gigi, ponujajo ekskluzivni stilski izbor, ki je zapeljiv, pameten, močan in še vse vmes. S poigravanjem z Vogue Eyewear konceptom “lepote, ki se skriva za lepoto”, je Gigi usmerjena v provokativen, eklektičen duh 90. let ter zadnje trende, in tako predstavlja svojo V-plat. Vse od “modela po dolžnosti” do zvezde modnih stez z drznim videzom in retro-šik očali prikazuje individualno lepoto z vseh kotov, pri tem pa uteleša neverjetno samozavest žensk, ki svojo osebnost s ponosom kažejo.

Odkrijte Gigijine V-plati in se pripravite, da pokažete še svoje. Na voljo v izbranih optikah, od junija dalje.

Ne spreglejte:

bottom of page