top of page

Z Mark.om do popolnega večera!

Včasih sem v svojem delu izpostavljena številnim stresnim situacijam. Predvsem pa moram ravno takrat izgledati tudi dobro. Dober make up je v mojem delu osnova. Ali vodim prireditve, ali se pojavim pred kamero, ali sem zgolj gostja na kakšni prireditvi.

Seveda med tednom ne nosim popolnega make upa. Za obraz pogosto uporabljam zgolj CC kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Kadar pa je govora o posebnih dogodkih, večerih pa je moj make up precej drugačen. Od svojega make upa prav tako pričakujem, da bo z mano zdržal vse, dokler se ne vrnem domov.

Kot nalašč je prišel dogodek, ki sem ga povezovala in morala sem si urediti dober make up. Tokrat sem uporabila Avon Mark Magix spray za osnovo in fiksiranje make-upa. Sprej lahko uporablajte pred in po nanosu make up-a. Jaz sem sig a pošpricala preden sem nanesla tekoči puder. 3x je zadostovalo, da sem prekrila obraz. Sprej pripravi kožo na nanos ličil in jih fiksira. Nekako od fiksatorja pričakujem, da bo zdržal dlje časa in pet ur je minimalno, kar sem imela v mislih. Po sedmih urah, je bil rezultat še vedno dober. Ko sem se vrnila domov je minilo dvanajst ur, od kar sem odšla od doma in preizkusila fiksator. Priznam, to so izjeme in to ni moja vsakodnevna praksa. Izjema so, kot sem omenila dogodki, kjer potrebujem dobro osnovo. Avon Mark Magix spray je potrdil svojo kvaliteto.

Preizkusila sme tudi njegov vonj, in moram priznati, da ga nekako nisem vonjala. Pošpricala sem se tudi na roko in vonja ni bilo. Najhuje mi je namreč, če kak product pusti za sevoj nek vonj, ki ga imam potem tekom dneva nenenhno v nosu.

Ko sem končala z ličenjem sem vse skupaj fiksirala še z Avon Mark Magix HD zaključni pudrom. Morda je bila to zmagovalna kombinacija. Puder namreč prekrije še vse ostale nepravilnosti s svojo lahkotno svilnato formulo.

Dobra kombinacija, da bo vaš večer popoln.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page