top of page

Ren Atlantic

Tokrat vam predstavljam obnovljeno linijo Ren kozmetike, ki vsebuje bogati vir magnezija in antioksidantov. Ti pomagajo pri razstrupljanju celic, ki regenerirajo kožo in jo ponovno napolnijo z energijo. Pozitivne lastnosti morske alge Kelp in morske trave so uporabljali že v davni Vzhodni Irski, kot pripravke za kopeli in živili z visoko hranilno vrednostjo. REN je izkoristil moč teh dveh učinkovin v boju proti utrujenosti, stresu in onesnaženosti in pluje v toku 21. stoletja.

Atlantic Kelp and Magnesium Anti-Fatigue Body Cream

O izdelku:

Hitro vpijajoča krema za telo z ekstraktom alge Kelp iz Atlantika kožo nahrani, zmehča in obnovi zter jo dopolni z vlago in minerali. Formula je obogatena z magnezijem in ekstraktom planktona, ki pomaga obnoviti hidrolipidni plašč in izboljša naravni celični cikel, medtem ko krema nežno sprošča in obnovi utrujene mišice. Krema je obogatena z RENovimi eteričnimi olji, ki imajo antistresno delovanje, ki pozitivno delujejo na telo in um.

Primerno za vse tipe kož

Rezultat:

Po uporabi je koža čvrsta in mehka, osvežena in obnovljena.

Uporaba:

Po kopanju ali tuširanju nanesite na telo in nežno vmasirajte, dokler se izdelek ne vpije. Velik užitek za majhno ceno.

Atlantic Kelp and Magnesium Anti-Fatigue Body Wash

O izdelku:

Poživljajoč gel za tuširanje ne vsebuje sulfatov. Obogaten je z izvlečkom alge kelp iz Atlantika in energijsko polnim magnezijem z vlažilnimi, hranilnimi, mehčalnimi in obnovitvenimi lastnostmi. Dodana je RENova mešanica eteričnih olj, ki delujejo proti utrujenosti, ki kožo prebudijo in osvežijo. Tuširanje postane RENova unikatno poživljajoča se pustolovščina.

Za vse tipe kož.

Rezultat:

Koža je ponovno v formi, navlažena in svilnato mehka. Telo in um sta sproščena.

Uporaba:

Pod tušem ali v kadi nanesete majhno količino gela za tuširanje ter dobro sperite.

Atlantic Kelp and Magnesium Energising Hand Wash

O izdelku:

Nežno milo za roke, ki ne vsebuje sulfatov, roke temeljito očisti in spoštuje ravnovesje najbolj občutljivih rok. Vsebuje čistilno formulo, ki je obogatena z morsko algo Kelp iz Atlantika in magnezijem in je dopolnjena z minerali, posledično pa vlaži in pomirja utrujene roke. RENova mešanica eteričnih olj deluje proti utrujenosti, za sabo pusti svežino in lepo odišavljene roke.

Za vse tipe kož.

Rezultat:

Po uporabi je koža čvrsta in mehka, osvežena in obnovljena.

Blagodejno deluje na telo in um.

Uporaba:

Majhno količino mila drgnite med mokrimi dlanmi in masirajte dokler ne nastane pena. Dobro izperite.

Atlantic Kelp and Magnesium Energising Hand Lotion

O izdelku:

Lahka, sveža in hitro vpijajoča formula losjona za roke, kožo obnovi in jo napolni z energijo. Vsebuje čistilno formulo, ki je obogatena z morsko algo Kelp iz Atlantika in magnezijem in je dopolnjena z minerali, posledično pa vlaži in pomirja utrujene roke. RENova mešanica eteričnih olj deluje proti utrujenosti, za sabo pusti svežino in lepo odišavljene roke.

Za vse tipe kož.

Rezultat:

Po uporabi je koža čvrsta in mehka, osvežena in obnovljena.

Blagodejno deluje na telo in um.

Uporaba:

Nežno vmasirajte, dokler se losjon popolnoma ne vpije.

Atlantic Kelp and Magnesium Salt

Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub

O izdelku:

Luščilni balzam za telo vsebuje svežino morja in magnezijeve soli, ki nežno luščijo odmrle celice in zmehčajo kožo. Ob nanosu pilinga se poveča prekrvavitev, ki posledično sprošča utrujene mišice, hkrati pa odstranimo odmrle celice povrhnjice. Formula je obogatena z magnezijem in ekstraktom planktona, ki pomaga obnoviti hidrolipidni plašč in izboljša naravni celični cikel, medtem ko krema nežno sprošča in obnovi utrujene mišice. Krema je obogatena z RENovimi eteričnimi olji, ki imajo antistresno delovanje, ki pozitivno delujejo na telo in um.

Za vse tipe kož

Rezultat:

Svilnata, navlažena, razstrupljena in spočita koža, ki ima nov – svež videz. Pozitivno deluje na telo in duha.

Uporaba:

Vmasirajte v čisto, suho kožo s krožnimi gibi, nekaj minut. Dobro izperite. Za popoln tretma si privoščite kopel z RENovimi olji in megnezijem, uživajte in razkrijte svet udobja in prestiža.

Atlantic Kelp and Microalgae Anti-Fatigue Bath Oil

O izdelku:

Prestižna mešanica dopolni nego. Atlantski kelp, ekstrakt planktona v kombinaciji z oljem mikroalge, ki je obogateno z Omega 6 in 9 maščobnimi kislinami, kožo navlaži in obnovi. Bogato olje za kopel je obogateno z RENovimi eteričnimi olji, ki kožo osvežijo ter blagodejno delujejo na telo in duha.

Za vse tipe kož

Rezultat:

Po uporabi je koža obnovljena, navlažena in svilnato mahka. Počutimo se sproščeni in polni energije.

Uporaba:

Majhno količino kopeli dodamo v kad polno vode. Olje ne pusti mastnega filma na koži in v kadi. Se popolnoma raztopi.

Ne spreglejte:

bottom of page