top of page

Druženje z Ray-Ban blagovno znamko

PREDSTAVITEV RAY-BAN KOLEKCIJE POMLAD POLETJE 2017 V DRUŽBI ZNANIH SLOVENCEV

Poletje je pred vrati in da bodo počitnice na soncu brezskrbne je poskrbela Ray-Ban blagovna znamka!

Na Igriški ulici v Ljubljani, kjer se nahaja Optika Feliks, je blagovna znamka Ray-Ban predstavila nova sončna očala kolekcije pomlad/poletje 2017. V znamenju poletja, dobre glasbe in kulinarike so se številni mimoidoči lahko zabavali v družbi znanih obrazov, ki že vrsto let prisegajo na kakovost blagovne znamke Ray-Ban.

Glasbeno obarvano dogajanje je kot prvi na odru otvoril pevec Miran Rudan, ki je prišel v družbi nekdanjega DJ-a Dean on the Mike, ki sta mu pod odrom delala družbo še DJ Sylvain in DJ Pero.

Tekom popoldanskega dogajanja se je na odru pridružila tudi pevka Neisha, ki je gostom zaupala naslednje: “Letošnje poletje bo dolovno, saj se bomo slišali na različnih nastoph. Pripravljala pa se bom tudi že na jesen, ko bom izdala nov album.”

Kot gost presenečenja je na odru nastopil tudi Lado Leskovar, ki ima za seboj bogato zgodovino, saj je posnel več kot 300 popevk in šansonov. Poznan pa je tudi kot igralec v različnih slovenskih in tujih filmih.

Med nastopajočimi je bila tudi Maja Založnik, ki je ljubiteljica znamke Ray-Ban. “Lansko leto sem si izbrala model Jackie OHH in priznam, da so nepogrešljiv dodatek tekom celega leta,” je še povedala Maja.

Na popoldanskem druženju sta bil tudi glasbenik Sašo Gačnik – Svarogov, ki je na odru predstavil svojo novo pesem Najin Sin in Omar Naber, ki je v vsem svojem natrpanem urniku našel tudi čas za druženje. Številni mimoidoči pa so mu z veselejm prisluhnili pod odrom.

UMETNOST, UPORNIŠTVO IN DOBRODELNOST

vse to in še več v povezavi z blagovno znamko Ray-Ban!

Prav posebno dogajanje je pod odrom zanznamovalo tudi umetniško ustvarjanje grafitarja Maksima Azarkeviča, ki je ustvaril prav posebno mojstrovino. Pri blagovni znamki Ray Ban so se odločili, da bodo sliko dali na licitacijo. Zbrana sredstva pa bodo podarili Zvezi prijateljev Mladine za letovanje otrok na morju.

Dogajanje je vse do večera spremljalo še kar nekaj znanih obrazov. Med njimi je bila tudi Salome, ki je prišla v družbi svoje psičke, Tomi Meglič skupaj s Taro Zupančič, balerina Ana Klašnja, nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, Frenk Nova, Rok Ferengija in številni drugi.

POMOČ STROKOVNJAKOV

V optiki Feliks in pri blagovni znamki izpostavljajo, kako pomembno je nositi originalna sončna očala, ki imajo tudi UV Zaščito. Vrednost UV zaščite mora biti UV400 oz. 100 % UV zaščito. Ray-Ban v svoji paleti nudi širok nabor sončnih očal in pri vaši izbiri vam bodo pomagali tudi strokovnjaki v izbranih optikah, ki se ponašajo z nalepko “Ray Bay certified reseller 2017”. Poleg tega pa se Slovenija od sedaj ponaša tudi z lastno uradno spletno stranjo, na kateri bste lahko našli raznolike tipe in modele očal.

Foto: Nejc Fon

Sončni žarki imajo lahko na kožo in cel organizem pozitivne in negativne učinke. Zmerno izpostavljanje soncu ugodno vpliva na organizem, prekomerno pa povzroči opekline in druge poškodbe kože in oči!

Ne spreglejte:

bottom of page