top of page

Rdečila za poletje

Vstopite v poletje z barvami

Poletje se pripravlja in tudi sama sem se spraševala, kaj vse bo v moji poletni torbi. Ob obveznih sončnih krem seveda ne smem pozabiti lahkotne tople večere, ko se ženske uredimo za sprehod po “obmorski” promenadi.

In kot nalašč za letošnje poletje so tukaj odlična AVON rdečila za ustnice. Trije novi rožnati odtenki mat rdečila za ustnice obožuje na milijone žensk po svetu. In lansko leto so prejeli tudi nagrado Beauty Bloggers Award za najboljše mat rdečilo in Grazia beauty nagrado za najboljše party rdečilo.

Avonove šminke že dolgo veljajo za tiste, ki imajo najboljše formule za najugodnejšo ceno. V njihovi zbirki rdečil so tako dodali še tri nove odtenke mat šmink, ki se bodo odlično podajale k vašim poletnim stajlingom. Tile so nekoliko bolj umirjeni in ponujajo nosljive roza odtenke, primerne za dnevno nošenje.

Mene osebno je prepričal tudi dizjan. Mat črna embalaža s srebrnim detajlom govori zase.

Pink Passion

Med tremi novimi odtenki je meni najljubši Pink Passion – nekoliko bolj hladno pastelna roza barva, ki se odlično poda na svetlejšo polt. Na prvi trenutek daje nekoliko bolj pudrast videz.

Rouged Perfection je njegovo nasprotje in potegne nekoliko bolj na barvo breskve. Roza odtenek bo zagotovo všeč tisti, ki imajo raje nekoliko bolj rjave odtenke. Šminka je primerna za različne tone barve kože.

Rose Awakening pa je tista srednje rdečkasta niansa roza barve. Od teh treh tudi najtemnejša. Kljub temu ne izgubi tistega rožnategaživahnega podtona. S tem se izloči iz linije rdečil, ki bi bile namenjene zgolj posebnim priložnostim.

Sama dam veliko pomena na vzdržljivosti rdečila. Glede na to, da vodim številne prireditve in veliko govorim morajo ustnice izžarevati svoj sijaj do konca. Temu primerno so Avonova rdečila dobro pigmentirana. Njihova formula je udobna za nošenje pri vsem tem pa ne boš dobila občutka, da se ti usnice sušijo.

Kar je meni osebno tudi zelo pomembno.

Več o AVON rdečilih najdete tukaj: KATALOG

*Izdelki so mi bili poslani.

Ne spreglejte:

bottom of page