top of page

Risani junaki

Risani junaki na obližih zmeraj bolj priljubljeni na koži odraslih

Tudi, ko nismo več majhni otroci se še zmeraj radi poistovetimo z risanimi junaki našega otroštva. Pri znamki Hansaplast so tako male kot velike otroke razveselili obliži junakov risane serije Vojne zvezd (Star Wars), Miška Mika in prijateljev (Mickey & Friends) in Frozen, sedaj pa je obliže Vojne zvezd in Frozen mogoče kupiti v shranjevalni škatlici istoimenskih risanih junakov.

Kljub temu, da pisani vsebinski obliži že prevzemajo vlogo nakita, postajajo zmeraj bolj priljubljeni tudi zaradi shranjevalnih škatlic. Kadar je obliž skrit pod oblačili, so tematske škatlice tiste, ki prve pokukajo iz žepov in nahrbtnikov malih junakov. Obliži za otroke Hansaplast v tematskih škatlicah so primerni za vse vrste manjših ran. Barve so varne in ne ogrožajo celjenje ran, medtem ko je material izdelan posebej za občutljivo otroško kožo. Ne glede na nagajivo ravnanje otrok nelepljiva blazinica zaščiti in oblazini rano, male divjake pa obvaruje pred umazanijo in bakterijami, da zaprejo celotno okolico rane. Kljub temu, da so obliži znamke Hansaplast vzdržljivi in ne popustijo tujkom, da bi prodrli v notranjost, je obliž že zaradi higienskih razlogov priporočljivo menjati vsak dan. Odstranjevanje otroških obližev je neboleče, ilustracije pa prikličejo prej nasmeh kakor solze. Poleg risanih junakov na obližih je zanesljivost lepila tista, ki zagotavlja, da obliž ostane na mestu. Lepilo se učinkovito odreže tudi na koži staršev, ki se ob preži na navihane junake pogosto spoti, njena mastna struktura pa venomer predstavlja težavo za mnogo vrst obližev.

Risani junaki so odporni tako na umazanijo kot vodo, tudi če pridejo v krajši stik z vodo, ostanejo prilepljeni na kožo in to še dalje ščitijo. Podarite otrokom varnost z nasmehom, sebi pa nov kos vsakdanjega nakita.

Omejeno serijo obližev je mogoče dobiti le v lekarnah.

Ne spreglejte:

bottom of page