top of page

V znamenju 10.obletnice

Slikanje izdelkov Puma in Adidas

Maribroski mestni park/trije ribniki

V Mariborskem mestnem parku in pri treh ribnikih, ki že od nekdaj velja za priljubljeno točko oddiha in rekreacije, so nastale nove fotografije jubilejne akcije podjetja KiK Slovenija.

Za fotografijo je poskrbela priznana fotografinja Tanja Zrinsky, ki v Sloveniji skrbi za številne reklamne kampanje in postavlja pred svoj objektiv znane osebe iz javnega in modnega področja. Modli pa so bili Dmitrij Halužan (finalist izbora Mister Slovenije 2014), Miša Zečevič (Miss Exlusive Slovenija 2015) ter finaliska Miss Slovenije in 1.spremljevalka Miss Štajerske Lana Krajnc. Za ličenje je poskrbela mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik, za pričeske pa Monika Topolovec. Stilsko je modele uredila Jana Krajnc, ki skrbi za garderobe številnih znanih Slovenk.

IMG_4962

Akcijo predstavitve izdelkov v okviru KiK Slovenija pa bodo podprli tudi znani Slovenci: Bernarda Žarn, televizijka Ula Furlan, stand up komika Tin Vodopivec in Martina Ipša, tenisač Tomi Ternar, glasbenik Gorazd Ademovič, aktualna Miss Slovenije Maja Taradi in nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, ekstremistka Betka Stuhel Mikolič ter številni drugi.

Izdelki Adidas in Puma bo v poslovalnicah KiK Slovenija od 5.junija dalje.

Ne spreglejte:

bottom of page