top of page

Oblikovanje las z NIVEA Care & Hold

Milijoni žensk se vsak dan soočajo z isto dilemo: želja po oblikovanju las, da poudarijo svoj videz, ali zavedanje, da oblikovanje lahko poškoduje lase. NIVEA že vrsto let velja za blagovno znamko izdelkov za oblikovanje, ki ne poškodujejo las in jih ne izsušijo, obenem pa jim podarijo zdrav videz. Zdaj je NIVEA oblikovanje in nego las dvignila na novo raven. Na trgu predstavlja NIVEA Care & Hold, prvo linijo za oblikovanje las, ki z inovativno formulo aktivno zagotavlja obnavljanje las in dolgotrajno obstojnost pričeske.

Najboljše sestavine NIVEA za obnovljene lase, ki so prijetni na otip


NIVEA je ugotovila, da se današnji potrošniki bolj zavedajo, kako škodljivo je lahko oblikovanje za lase, zato iščejo izdelek, ki lasišče in lase ohranja zdrave ter jih ne izsuši. Prav zato novi izdelki NIVEA Care & Hold med oblikovanjem pričeske negujejo lase. Formula zagotavlja 24-urno obstojnost, ne izsuši las in obnovi notranja vlakna, ne da bi obtežila lase – to je revolucija v segmentu oblikovanja las! Struktura las je okrepljena in nelepljiva, lasje pa imajo naraven zdrav videz, kakršnega imajo ženske rade. V osrčju formule je pantenol, naravno pridobljen provitamin, ki krepi notranja lasna vlakna in nahrani prav vsak pramen posebej. Formula vsebuje tudi učinkovino Eucerit®. Eucerit®, imenovan tudi »lepotni vosek«, je razvila NIVEA, ki ga ima tudi v lasti, pridobivajo pa ga iz naravnega lanolina. Formula lasem podari čudovit sijaj, okrepi notranja vlakna in jim zagotovi moč. Površina las je zaprta in lasje so zaščiteni pred zunanjimi vplivi.

24-urna obstojnost in voljnost za močnejše lase, ki so videti naravno lepi

Kot so se spreminjale pričeske, so se tudi zahteve žensk glede izdelkov za oblikovanje las. Časi, ko so bili lasje bujni in je pričeska morala ostati na mestu kot čelada, so že zdavnaj minili. Danes so lepi lasje tisti, ki so videti naravno. Izdelke je bilo treba prilagoditi tem potrebam. NIVEA Hair je stalno v koraku s časom in razvija izdelke za oblikovanje, ki izpolnjujejo potrebe žensk.



Za popolno, naravno 24-urno obstojnost, ki lase naredi voljne in jih ne izsuši, NIVEA nudi NIVEA Care & Hold peno za oblikovanje. Pena zagotavlja dolgotrajno obstojnost, pri čemer ne obteži las, da so videti naravni in se naravno gibajo. Hranilni NIVEA Care & Hold kremni gel poskrbi za dodatno strukturo pričeske. Njegova mlečna, lahka formula oblikuje in učvrsti lase, da jim podari prožno, naravno obstojnost brez ostankov na laseh. Za naraven videz in močno obstojnost brez učinka čelade lahko uporabite NIVEA Care & Hold lak za lase. To je popoln izdelek za čudovit in sijoč končni videz las, obenem pa zagotavlja tudi močno obstojnost, ki traja ves dan, ne da bi izsušil lase. Izdelki skupaj ustvarijo popolno pričesko s sproščenim volumnom in naravno prožnostjo.


Poklon priljubljenemu vonju NIVEA

Izdelki NIVEA Care & Hold so najnovejša inovacija, ki nego las NIVEA vrača v samo osrčje blagovne znamke NIVEA. Tudi modra embalaža ponazarja dediščino znamke NIVEA. Napis »Care & Hold« je bil posebej oblikovan za te izdelke. Po navdihu pisave na originalni kremi NIVEA Creme je nastala moderna in ženstvena interpretacija napisa. Še več, najnovejši



Izdelki so ustvarjeni z značilnim vonjem NIVEA, posebej prilagojenim za to linijo za oblikovanje – vonj, ki ga poznajo in ljubijo cele generacije ter ga povezujejo z nego, ljubeznijo in zaščito. Linija NIVEA Care & Hold združuje najboljše vidike dediščine in inovacije: za lase, ki so obnovljeni, lepi in polni prožnosti.

Ne spreglejte:

bottom of page