top of page

Miss Primorske je postala Ariana Hodžič

Po izboru Miss Štajerske, Miss Gorenjske in Miss Ljubljane se je odvijal nov regijski izbor na katerem se je okronala Miss Primorske. 19.maja so se v Marini Portorož predstavila dekleta, ki se potegujejo za laskav naziv v okviru projekta Miss Slovenije.

Projekt Miss Slovenije se v letošnjem letu nadgrajuje z regijskimi predizbori, s čimer se znova vračamo k osvnovnemu poslanstvu Miss Slovenije. Regijski predizbori so bili nuja, saj z njimi znova povezujemo Slovenijo kot celoto in delom posameznih regij. Prav zato dajemo velik poudarek na vsaki posamezni regiji, ki jo predstavljamo skozi celotno zgodbo izbora Miss Slovenije za Miss World in skozi njeno tematsko opredeljeno zgodbo.

MISS PRIMORSKE ZA MISS SLOVENIJE 2017

Miss Primorske je postala Ariana Hodžič iz Kopra, 1. spremljevalka Helena Koruza, 2. spremljevalka Katarina Rondič in Miss Fotogeničnosti Sergeja Kržan. Po izboru organizatorja in ekipe projekta se je ravno tako naprej uvrstila Nina Dolić. Nastopajoči na dogodku Miss Primorske: Slavko Ivančič in Žiga Rustja ter band pod taktirko Saša Gačnika, ki je skozi celotno prireditev preigraval izključno slovensko glasbo. Dekleta so prejala darila porkoviteljev Marine Portorož, podjetja Tosama in kozmetike Paese.

Tudi sama sem imela posebno nalogo in sicer skupaj z žirijo podala svoje ocene pri izboru najlepše. Ob meni so bili še Maja Taradi - aktualna Miss Slovenije, Sebastjan Selan - direktor Marine Portorož, Mojca Simic Šolinc - direktorica podjetja Tosama in David Miško - direktor marketinga v podjetju Stroka.si - tehnološko strateški partner projekta.

AKTUALNA MISS SLOVENIJE MAJA TARADI na poti z novim vozilom znamke BMW X6

Lastnica licence Jelka Verk je skupaj s poslovnim partnerjem projekta PORTALADA aktulani miss pripravila presenečenje in jo nagradila za priradnost in vdanost pri projektu Miss Slovenije. Na regijskem predizboru Miss Primorske je pred razglasitvijo najlepše aktualna Miss Slovenije prejela do konca svojega mandata v uporabo avtomobil znamke BMW X6.

Marina Portorož kot gostitelj regijsekga izbora je ponudil prav poseben vikend paket Miss Slovenije z dvodnevnim bivanjem in nočitvijo, zajtrkom in svečano večerjo v sklopu izbora.

Pri projektu je sodelovalo tudi podjetje Podjetje Starles, d.o.o. s svojim 3Maranom. Dekleta so ga že spoznala in so navdušena nad inovativnim produktom, namenjenim preživljanju prostih dni na morju, jezerih, rekah, bajerjih. V notranjosti ima spalnico z direktnim pogledom na morje, prav tako je možen izhod direktno iz spalnice na zunanjo teraso in na morje. Ima kopalnico z veliko tuš kabino, wc –jem in kopalniškim blokom; otroško sobo z dvema ležiščema; kuhinjo z vsemi kuhinjskimi element. Je moderni prostor ki nudi veliko udobja.

Lepotice so imele že nekaj obveznosti in so se nastavile tudi pred objektiv uradnega fotografa izbora Miss Slovenije Grega Eržena in spoznale Marino Porotorož, kjer je potekal tudi sam izbor. Modni utrip v marini Porotorož V Marini Portorož je potekala tudi uradna predstavitev kandidatk Miss Primorske za Miss Slovenije 2017. Osrednji dgodek je bil tudi v sklopu sejma Internautica, kjer je bila modna revija The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Na njej so se predstavila dekleta prejšnjih regijskih izborov, ki so se uvrstila v nadaljne tekmovanje in so tako postale polfinalistke in finalistke Miss Slovenije 2017.

Ne spreglejte:

bottom of page