top of page

Za suho kožo

Eucerin pH5 pomaga krepiti naravno encimsko zaščito kože

Koža ima dobro razvit svoj sistem obrambnih mehanizmov, ki povrhnjico ščitijo pred okoljskimi vplivi, vdorom tujih organizmov in cvetnega prahu. Obrambni sistem povrhnjice nadzorujejo encimi, podobno pa deluje tudi krema za obraz in telo Eucerin pH5 z encimsko zaščito. Aktivirajo se naravni obrambni mehanizmi kože, ki povrhnjico uspešno ščitijo pred majskimi nevšečnostmi.

Encimi v koži uravnavajo razmnoževanje bakterij, ohranjajo vlago ter ščitijo povrhnjico pred draženjem. Pri občutljivi koži pride do zmanjšane aktivnosti encimov, zato je funkcija bariere kože oslabljena, kar pa povzroči razdraženost in suhost na občutljivih območjih povrhnjice.

Krema za obraz in telo Eucerin pH5 koži pomaga obnoviti pH raven od znotraj navzven, s čimer preprečuje do 90 odstotkov prodiranja cvetnega prahu v kožo.

Zato je kreme iz linije Eucerin pH5 odlična za kožo, ki so jo prizadele spomladanske alergije. Dekspantenol je ena izmed sestavin v formuli, ki spodbuja celjenje ran, zato izdelek daje dolgotrajno zaščito ter mehko in gladko kožo. Hkrati pa je dekspantenol izjemno učinkovita vlažilna snov, ki izboljša vlaženje kože ter tako pomaga zmanjšati izgubo vode ter ohraniti mehkobo in prožnost kože.

Prav kombinacija aktivnih sestavin, ki jih vsebuje pH5 encimska zaščita (dekspantenol, pH5 citratni pufer in glicerin) aktivira koži lastne encime, da okrepi funkcijo bariere in kožo zaščiti pred vsakdanjimi okoljskimi dražečimi snovmi in onesnaženostjo zraka.

Rezultati kliničnih študij

pH5 encimska zaščita v Eucerin pH5 kremi tudi že dokazano okrepi naravno zaščitno bariero kože, zagotavlja odlično učinkovitost in zelo dober odziv kože tudi pri poškodovani koži.

Glavne ugotovitve

Pri prostovoljcih, ki so uporabljali izdelke Eucerin za občutljivo kožo z aktivno kombinacijo pH5 citratnega pufra, dekspantenola in glicerina se je aktivnost encimov zelo izboljšala. Vlaženje kože se je bistveno izboljšalo v primerjavi z uporabo placeba. Tudi druga študija je potrdila, da so izdelki Eucerin pH5 primerni za uporabo na koži, ki je obremenjena zaradi alergij.

Eucerin pH5 krema

Nežna, a učinkovita krema za obraz in telo aktivira naravne obrambne mehanizme kože. Vsebuje pH5 encimsko zaščito, ki klinično dokazano aktivira koži lastne encime. Z okrepitvijo naravnih obrambnih mehanizmov kože od znotraj ta edinstvena formula pomaga obnoviti pH-raven, spodbuja obnavljanje kože in napolni koži lastne zaloge vlage za do 24 ur.

Ne spreglejte:

bottom of page