top of page

Nežna do vaših oči

NIVEA micelarna voda 3v1

Micelarne vode so revolucionarno spremenile čiščenje kože v zadnjih letih. Gre za formulo, ki delce umazanije kot so ličila in lipidi iz povrhnjice kože odstrani izjemno temeljito in nežno. Zaradi svoje sposobnosti, da zadržijo vodo zunaj, miceli in micelarna vodica ne izsušijo kože. Zato je primerna za vsakodnevno, redno čiščenje obraza in ličil. Poleg tega NICEA micelarna voda dokazano ne draži vaših oči. Do njih je izjemno nežna in ne povzroča neprijetnega pekočega občutka med in po uporabi. To je še posebej dobrodošlo spomladi in poleti, ko je draženje oči zaradi zunanjih dejavnikov, kot so npr. cvetni prah, sonce in morska sol, bolj prisotni.

NIVEA micelarna voda 3v1 za suho kožo vsebuje dekspantenol in mandljevo olje, ki je znano po svojih blagodejnih učinkih pri negi kože in regeneraciji celic. Poleg globinskega vlaženja, koži povrne zdrav sijaj in tako izboljša celosten videz polti, mandljevo olje odpravlja neprijetno vzdraženost in rdečico, ki pogosto spremljata suho kožo.


NIVEA micelarna voda 3v1 za občutljivo kožo vsebuje prvovrstno olje grozdnih pečk, ki okrepi funkcijo naravne bariere in prožnost kože. Nežno odstrani ličila za oči, kožo globinsko očisti in lajša znake občutljive kože kot so rdečica, napetost in občutljivost. Kožo osvežuje in poskrbi za njeno hidratacijo.


NIVEA micelarna voda 3v1 za normalno kožo z vitaminom E je namenjena vsem tipom kože. Njene naloge so: čiščenje kože, nežno odstranjevanje ličil z obraza in oči ter hidratacija - vse v enem samem koraku.


Za vse tri vrste micelarnih vod znamke NIVEA je dermatološko dokazano, da jih koža dobro prenaša, poleg tega pa tudi ne vsebujejo barvil, parabenov in alkohola. S tem so tudi nadvse prijazne do vaših oči.


Zdaj pa drage moje dame. Trem izmed vas, ki mi boste poslale vaš naslov na moj elektronski naslov: margan.mihaela@gmail.com bom podarila NIVEA micelarno vodo 3v1. Čas imate do srede 17.maja, ko bom izžrebala 3. nagrajenke.

Ne spreglejte:

bottom of page