top of page

10.obletnica KiK Slovenija

Podjetje KiK Slovenija je konec aprila proslavilo 10.obletnico.

V okviru 10.obletnice je podjetje KiK Slovenija konec Aprila ubeležilo častitljivo slavje v prireditvenem šotoru Arena pod vznožjem Mariborskega Pohorja.

Na dogodek so povabili vse zaposlene, ki jih je okoli 250 ter poslovne partnerje in prijatelje, ki so bili deležni posebnega zabavnega in kulinaričnega programa. Voditeljica večera Mojca Mavec je zbrane goste popeljala skozi uradni program, kjer so si vsi lahko ogledali 10 minutni filmček z izjavami zaposlenih.

Sledil je nastop Tina Vodopivca, ki je na svoj humorističen način nasmejal vso dovorano.

Med govorniki, so zbrane goste pozdravili Patrick Zahn, vrhovni direktor podjetja KiK, sledil je kratek nagovor direktorja za Slovenijo in Hrvaško, gospoda Ante Rimca in kot tretji gost, ki je prišel iz tujine je bil nekdanji direktor KiK Slovenije in Hrvaške, sedanji Mednarodni direktor prodaje, direktor Italije, Nizozemske in Avstrije: Petar Burazin.

Sledila je velika zabava na plesišču za katero so poskrbeli fantje skupine Victory. Malo pred deseto uro so se vsi gostje zbrali na snežnem stadionu, kjer jih je pričakal velik ognjemet in KiK koktajl.

Presenečenja pa so se še nadaljevala. Kot skrita gostja večera je prišla tudi Natalija Verboten, ki je s svojim čarom in odličnim nastopom na noge dvignila ves prireditveni šotor. Ob polnoči pa je sledil slavnostni razrez torte in nato zabava do jutranjih ur.

KULINARIKA

Tekom večera so gostje uživali ob izvrstno pripravljenih jedeh za katere so poskrbeli pri Jezerških. Prirpavili so izvrstno kulinarično potovanje po regijah Slovenije.

Gostje so lahko uživali v dobrotah Alpskega sveta (kranjske klobase z gorčico in hrenom rezano pred gosti in Ješprenovo kašo), okusili so Belokrajino (pečenega odojka z mlado čebulo), osrednjo Slovenijo in panonski svet ter mediteran s Piranskim brancinom na kormačevi posteljici. Cerkljansko je nudilo odlične Idrijske žlikrofe z bakalco ter Notranjsko z nadevanimi piščančjimi prsi na dušenem rdečem zelju. Med sladicami so gostje lahko izbirali med Prešernovimim figami, gibanica minjoni in mini poticami.

Ob polnoči pa je prišla velika torta Lušta, ki jo je pripravil kuharski mojster Matevž Visočnik.

Foto: Za KiK Slovenija Nejc Fon in Jernej Srebrnič

Ne spreglejte:

bottom of page