top of page

Mešanica olj in losjona za lepo in sijočo kožo

Tuširanje, nanos losjona za telo, nega kože – to je običajno naš vsakdanji lepotni obred.

Kaj pa če lahko ta obred naredimo poseben?

Kaj če lahko postane trenutek za vsakodnevno razvajanje, pet minut samo zase, da lahko razvajamo svoje telo in čute?

Z novo linijo NIVEA oljnih losjonov za telo lahko uživate v novem načinu nege kože in za kratek čas pobegnete vsakodnevni rutini. NIVEA je združila razkošno nego oljnega losjona z nežnimi dišavami in nastal je losjon, ki se hitro vpije: nova linija NIVEA oljnih losjonov za telo. Izbrane dragocene sestavine in negovalna olja so zmešani v edinstveni losjon, katerega nanos predstavlja blagodejen užitek za vse vaše čute.

Strokovnjaki za nego kože pri znamki NIVEA so v sodelovanju s strokovnjaki za dišave skrbno sestavili štiri različice novih NIVEA oljnih losjonov za telo: vonj vrtnice in arganovo olje, vonj kakava in makadamijevo olje, vonj vanilje in mandljevo olje ter vonj češnjevih cvetov in jojobino olje.

Pri vseh teh možnostih boste zlahka našli pravi izdelek za vsako razpoloženje in počutje. Formula oljnega losjona je posebno negovalna do kože, ne pušča mastnih ali lepljivih ostankov in koži podari lep in sijoč videz. Doživite losjon za telo, ki na poseben način razvaja vašo kožo. Štiri skrbno sestavljene različice – za vsako razpoloženje in potrebo.

Ne spreglejte:

bottom of page