top of page

NIVEA Creme & Oil Pearls gel za tuširanje

Odkrijte čarobnost oljnih biserov v treh blagodejnih različicah negovalnega gela za tuširanje, ki intenzivno negujejo kožo, obenem pa razvajajo vaše čute s svojimi dragocenimi vonji.

Ženske imajo naporno življenje: partner, otroci, kariera, hobiji in prijatelji. Čeprav vemo, kako obvladati vsa ta področja našega življenja in jih ohranjati v ravnovesju, včasih potrebujemo trenutek zase. To je naš čas za razvajanje, ko lahko uživamo v doživetju tuširanja in si vzamemo premor od vsakodnevne rutine. NIVEA bo zdaj vaše tuširanje spremenila v osebni trenutek razkošja! Novi NIVEA Creme & Oil Pearls gel za tuširanje združuje čarobnost oljnih biserov in dobro znani NIVEA Creme gel za tuširanje. Izdelek razvaja telo in čute s svojo inovativno formulo z arganovim oljem in dragocenimi oljnimi biseri. Koža je negovana in neverjetno gladka na otip, hkrati pa trije nežni vonji – češnjevih cvetov, ylang-ylanga in lotosa – ovijejo vaše čute in vas ponesejo v svet razkošja in razvajanja.

Formula z oljnimi biseri in arganovim oljem za dodatno nego

Novi NIVEA Creme & Oil Pearls gel za tuširanje nudi popolno ravnovesje med intenzivno nego kože in blagodejnimi trenutki za vaše čute. Ob nanosu bleščečega gela za tuširanje boste občutili, kako zlati oljni biseri nežno negujejo vašo kožo, preden se raztopijo. NIVEA Creme & Oil Pearls gel za tuširanje se spremeni v žametno, dišečo peno, ki nežno obda vašo kožo in jo naredi otipljivo mehko.

»Oljne kroglice so napolnjene z naravnim sončničnim oljem, ki je znano po svoji bogati vsebnosti vitamina E,« razlaga dr. Rixa Dippe z oddelka za razvoj izdelkov za tuširanje pri podjetju Beiersdorf AG. »Formula pomaga oskrbeti kožo z intenzivno nego, ne da bi na njej pustila lepljiv ali masten občutek

Formula vsebuje tudi arganovo olje, ki zagotavlja dodatno nego za občutek gladke kože. Arganovo olje, imenovano tudi tekoče zlato, je zelo dragoceno olje, ki zgladi in navlaži kožo. Novi NIVEA Creme & Oil Pearls gel za tuširanje vsebuje oljne bisere in nežen, blagodejen vonj, da je doživetje tuširanja še bolj razkošno in blagodejno.

Intenzivna nega kože in blagodejni vonji za vaše čute

Izbirate lahko med tremi vonji: češnjevi cvetovi, ylang-ylang in lotos. Vsi trije so nastali na podlagi obsežne raziskave, v kateri so raziskovalci iskali izjemno prijetne vonje za to razkošno doživetje tuširanja.

Prva različica ima nežen in svež vonj češnjevih cvetov. Ob nanosu boste pomislili na cvetoče češnje na Japonskem, veje z belimi in rožnatimi cvetovi, pomlad in toplo sonce. Ylang-ylang je eden najbolj ženstvenih vonjev na svetu – sladek, prijeten in cvetličen. Znan je po svojem učinku sprostitve in izboljšanja razpoloženja. Tretja različica pa je na voljo z vonjem lotosa, ki vas ponese v svet sprostitve in umirjenosti. Pomaga vam pozabiti na vsakodnevni stres in odžene napetosti in negativne misli.

Z NIVEA Creme & Oil Pearls gelom za tuširanje lahko uživate v popolni harmoniji čarobnih oljnih biserov in mikavnih vonjev. Počutite se posebno vsak dan – to si zaslužite!

Ne spreglejte:

bottom of page