top of page

Za otroško razvajanje!


Foto: Natalija Jelušič Babič

Dojenčkova koža je za štiri petine tanjša

Dojenčkova koža je zelo občutljiva, saj še ni tako razvita kot koža odraslega. Je za kar štiri petine tanjša od odrasle kože. Zato potrebuje hranilno nego in ustrezno negovalno rutino. Le tako bo postala močna in zdrava. Pri vsakodnevni skrbi za dojenčka so zanjo vedno nepogrešljivi robčki NIVEA Pure&Sensitive, ki so brez vonja in namenjeni novorojenčkom in dojenčkom, ki imajo zelo občutljivo kožo ali so bolj nagnjeni k alergijam na dišave. Za pordelo, suho in obremenjeno kožo ter ublažitev suhosti in rdečice pa je po negi z robčki na voljo NIVEA Pure&Sensitive Intenzivna krema.

Dojenčkova koža je toliko tanjša od vaše, ker še ne vsebuje maščobnega sloja. Čeprav so plasti kože pri dojenčku že popolnoma razvite njegova koža v prvih mesecih po rojstvu še naprej dozoreva. V tem času je izjemno občutljiva. Ker dojenčkovi koži primanjkuje tudi žlez znojnic, se zelo hitro izsuši. Zaradi tega je tudi zelo dovzetna za številne bakterije. Nezmožnost, da bi ohranjala pH-ravnovesje, pa ji preprečuje tudi njeno sposobnost popravljanja poškodb, ki jih povzročajo sončni žarki. Občutljiva koža novorojenčka se tudi težje bori s posledicami draženja kože, kot so plenični izpuščaj, ekcem in koprivnica.

Da bi staršem olajšali skrbi in dojenčkom zagotovili zdravo in zanesljivo nego je NIVEA v preteklih 100 letih skrbno razvijala linijo izdelkov NIVEA Baby. Za občutljivo razvijajočo se dojenčkovo kožo je razvila posebno negovalno linijo izdelkov Pure&Sensitive, ki so klinično preverjeni in vsebujejo popolnoma varne sestavine.

NIVEA Pure&Sensitive robčki so brez vonja in namenjeni novorojenčkom in dojenčkom, ki imajo zelo občutljivo kožo ali so bolj nagnjeni k alergijam na dišave. Zaradi sistema Clean & Soft® (izjemno mehke mikrogobice) so zelo nežni, obenem pa učinkovito očistijo kožo. So nepogrešljivi v torbi in na previjalni mizi vsake mamice.

Za pordelo, suho in obremenjeno kožo ter ublažitev suhosti in rdečice je na voljo NIVEA Pure&Sensitive Intenzivna krema. Formula z omega-6 lipidi, pridobljenimi iz karitejevega masla, vsebuje blažilen pantenol in cinkov oksid. Izdelek ne vsebuje konzervansov, alkohola in barvil.

Drage mamice in da bo vaša nega popolna vam poklanjam 3 komplete intenzivne kreme z robčki.

Vse kar morate narediti, da mi pišete na moj elektronski naslov:margan.mihaela@gmail.com do torka 3.aprila!

Ne spreglejte:

bottom of page