top of page

Težave s pigmentacijo!

Pred več kot letom dni sem opazila pigmente madeže na svoji koži. Po posvetu s strokovnjakom sem izvedela, da gre za hiperpigmentacijo, ki je posledica različnih dejavnikov, pri meni verjetno zaradi hormonov, ki so pospešeno delovali v nosečnosti in zaradi izpostavljenosti soncu. Ob raziskovanju spleta in posvetu s prijateljicami sem izvedela, da ima Eucerin posebno linijo namenjeno prav temu.Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija označuje stanje kože, ko posamezna območja postanejo temnejša od ostale kože. Ta potemnitev, imenovana melazma, je posledica odvečnega rjavega pigmenta, ki skrbi za normalno barvo kože. Pri nastanku pigmentnih madežev so običajno vpleteni: genetika, UV svetloba, vpliv ženskih spolnih hormonov, starost, stanje po vnetjih in jemanje nekaterih zdravil (antibiotiki, kortizon).


“Razvoj novih učinkovin, kot je naprimer B-resorcinol, ki ga najdemo v izdelkih EVEN BRIGHTER Eucerin, kaže, da smo še korak bližje pri obvladovanju hiperpigmentacije. Še vedno pa velja, da je temeljna preventiva pred UV žarki in dnevna krema EVEN BRIGHTER vsebuje prav to,” pravijo strokovnjaki pri Eucerinu.


B- resorcinol je naravna sestavina, ki jo kožo izredno dobro prenaša. Tvorbo melanina zaustavi tam, kjer nastaja. Po štirih tednih, kolikor potrebuje povrhnjica kože, da se obnovi, se pigmentni madeži na površini kože posvetlijo. Če izdelke redno uporabljamo, je videz kože vsak dan boljši.

Klinične in dermatološke študije so pokazale, da linijo EVEN BRIGHTER, koža odlično sprejema. Ženske, ki so štiri tedne preizkušale linijo EVEN BRIGHTER so potrdile:

  • Koža je videti svetlejša 94%

  • Izboljša se videz kože 94%

  • Zgladi kožo 94%

  • Obnovi naravni sijaj kože 93%

  • Koža ima vidno bolj enakomeren ten 91%

Eucerinov EVEN BRIGTER je prinesel tisto, kar si želijo ženske povsod po svetu: enakomerno in sijočo polt.ž

Tako jaz se že veselim preizkušanja Eucerinove linije in z veseljem bom svoje korake delila tudi z vami drage bralke in bralci!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page