top of page

Da bo pomlad lepša!

Občutite pomlad na svoji koži z Eucerin ELASTICITY+FILLER

Svež veter prinaša vonj po pomladi, cvetlicah in vetru, a obenem se prebuja tudi potreba po negi kože. Linija treh izdelkov, dnevne in nočne kreme ter oljnega seruma za obraz zagotavlja svežo, sijočo in bolj čvrsto kožo. Govorimo o Eucerin ELASTICITY+FILLER.

Glavna ovira pri doseganju svežega pomladnega videza niso le hladne zimske razmere, ki na koži puščajo pečat zimskih mesecev, temveč tudi upadanje kože zaradi starosti. Vsebina kože se z leti spreminja, procesi v koži se upočasnijo, struktura pa postaja vse bolj šibka.

Po 25. letu se pojavijo prvi znaki staranja, sprva nežne gubice, ki jih je mogoče zapolniti ter upočasniti razvoj z izdelki s vsebnostjo hialuronske kisline, v bolj zrelih letih pa koža strmi po drugih lastnostih kozmetičnih sredstev. S povečanjem števila gub se poveča tudi njihova globina, zato je izguba prožnosti v kombinaciji z nastankom globokih gub primarna težava staranja za mnoge ženske.


Linija Eucerin ELASTICITY+FILLER je bila posebej razvita za odpravljanje obeh težav in zagotavlja številne učinke proti staranju. Obrazi z gladko kožo niso videti le bolj sijoči in zdravi, ampak tudi mlajši brez nepotrebnih lepotnih posegov. Opaznost gub na obrazu uspešno odpravlja arctiiin. Gre za naravno pridobljeno aktivno sestavino iz plodov repinca, ki je glavna zmes dnevne in nočne kreme iz linije Eucerin ELASTICITY+FILLER. Tvorba kolagena v kožnih celicah se s staranjem upočasnuje, zato je potreben proces obnavljanja kolagena, ki ga pospešuje arctiin. Vsebino dnevne in nočne kreme prav tako odlikuje silimarin, močan antioksidant, ki elastin in kolagen ščiti pred razkrojem, obenem pa izboljša prekrvavitev kože na celični ravni. Gube zapolni hialuronska kislina v formuli obeh krem.Oljni serum Eucerin ELASTICITY+FILLER, ki dopolnjuje oba izdelka vsebuje olje pegastega badlja, vitamin E in arganovo olje, ki na kožo deluje pomirjajoče. Kremi kožo nahranita in okrepita njeno strukturo, tako da izboljšata prožnost in zapolnita globoke gube, hranilni oljni serum pa kožo zgladi in krepi njeno odpornost. Vsi izdelki iz linije Eucerin ELASTICITY+FILLER naredijo kožo čvrsto in prijetno gladko na topi ter ji podarijo svež in sijoč videz.

Ne spreglejte:

bottom of page