top of page

NIVEA Invisible for Black & White Fresh

VISOKO UČINKOVIT ANTIPERSPIRANT ZA 48-URNO ZAŠČITO

Svežina, ki ščiti kožo in oblačila!

Običajni antiperspiranti pogosto pustijo nadležne svetle sledove na temnih oblačilih ali pa zaradi njih na belih oblačilih po pranju nastanejo rumeni madeži. Vzrok za to je kemična reakcija med telesno maščobo, učinkovinami v dezodorantu, apnencem v vodi za pranje in tenzidi v pralnem sredstvu. Antiperspiranti iz nove linije NIVEA Invisible for Black & White Fresh nudijo zanesljivo in nežno zaščito pazduh – zdaj z novim, svežim vonjem »Fresh«.

Kemična reakcija je tudi razlog, zakaj rumenih madežev na belih oblačilih ni mogoče odstraniti s pranjem, ampak so po vsakem pranju samo še bolj opazni. V sodelovanju s strokovnjaki za tkanine na inštitutu Hohenstein so raziskovalci in strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA razvili tehnologijo proti madežem, ki poskrbi, da se elementi antiperspirantov, ki povzročajo madeže, raztopijo v vodni emulziji in jih obda oljni sloj. Tako se povzročitelji madežev ne morejo več dobro oprijeti tkanin in jih je lažje odstraniti, oblačila pa ostanejo brez sledov učinkovin.

Antiperspiranti iz nove linije NIVEA Invisible for Black & White Fresh nudijo zanesljivo in nežno zaščito pazduh – zdaj z novim vonjem »Fresh«, ki vam zagotavlja dolgotrajen, prijeten občutek svežine.

NIVEA Invisible for Black & White Fresh dezodorant

Učinkovita 48-urna zaščita pred potenjem z nežno nego NIVEA in zanesljivo tehnologijo proti madežem deluje izjemno nežno do kože in ne pušča sledov na oblačilih. Dišava, ki jo sestavljajo bergamot, bela breskev, mimoza in sandalovina, poskrbi za dolgotrajen občutek svežine.

Učinkovita 48-urna zaščita pred potenjem z nego NIVEA in zanesljivo tehnologijo proti madežem preprečuje draženje kože in ne pušča sledov na oblačilih. Moški vonj, ki ga sestavljajo citrusi, ciprese in sandalovina, poskrbi za dolgotrajen občutek svežine.

![endif]--

Ne spreglejte:

bottom of page