top of page

Ray Ban v Sloveniji - s svojo spletno stranjo!

Da bi še okrepili prepoznavnost blagovne znamke in informiranost javnosti o modelih in uporabni vrednosti Ray-Ban očal so v podjetju Luxottica Group zasnovali sedaj tudi slovensko spletno stran www.ray-ban.com/slovenia.

Omenjena stran omogoča uporabnikom spoznanje vseh tako sončnih kot dioptrijskih očal ter vse potrebne informacije o lokacijah trgovin, kjer je mogoče kupiti original Ray-Ban očala. Zaenkrat spletna stran še ne omogoča spletne trgovine, vključuje pa od najbolj prodajanih do najbolj popularnih modelov Ray-Ban očal. Se pa spletna stran nenehno dopolnjuje glede na novosti in nove modele. Dopolnitev je bila gotovo potrebne to pomlad, ko je Ray-Ban na trg vnovič lansiral kolekcijo pomlad/poletje 2017 (SS17), ki že navdušuje vse modne navdušence.

Ray Ban okvirji so tako ikonični, kot ljudje ki jih nosijo. Mešanje inovativnih novih dizajnov z uveljavljenimi klasikami je osrčje kolekcije SS17, ki daje poudarek pionirskim začetkom prepoznavne blagovne znamke. Katerikoli stil že izbereš, Ray-Ban okvirji te bodo postavili pod soj žarometa, ki bo izžareval samosvojost in unikatnost, ki si ju zaslužiš.

KAJ JE JA-JO?

Gre za znamko, ki je »must-have« letošnje koncertne sezone. Doživi vsak popoln trenutek glasbe skupaj z ikoničnimi okvirji, saj je v posebej velikih okvirjih ponovno rojen uporniški duh 60-ih let. Dodaj še malce barve in dopolni svoj festivalski izgled – sprana barva leč nas ponovno popelje v vzdušje največjih koncertov sveta. Z združitvijo izgleda očal in popolno izbranega stila ne moreš zgrešiti.

RB3529 – Nov model Ray Ban Ja-Jo sun z velikimi kovinskimi okvirji je na voljo v zlati, srebrni in bakreni barvi, kombiniran z enimi od sedmih čudovitih zrcalnih leč, ki lahko vključujejo rožnato, zeleno, oranžno, rumeno temno vijolično in svetlo modro barvo.

NOVO V PONUDBI!

Sledi vročim trendom letošnjega poletja z novimi Ray Ban Round Double Bridge. Nova oblika ima sedaj eleganten kovinski mostiček, ki je na voljo v vrsti izjemnih barv. Bodi razigran z rumenim okvirjem, ki je kombiniran z zelenimi in modrimi gradienti leč – popolna podoba za vsako ulično zabavo. Lahko pa izbereš elegantno različico in posežeš po črni barvi z zelenimi lečami.

RB4279 – Nov model Ray Ban Round Double Bridge sun je sodobne oblike z unikatnim dvojnim mostičkom. Okvirji so na voljo v črni, rumeni, svetlo modri, rožnati, vijolični in havana barvi. Leče, ki so pri tem modelu na voljo, pa lahko izbirate med klasično rjavo in polarno zeleno barvo, možna pa je tudi zamenjava za nove multi-gradientske leče.

Bodi drugačen z novim modelom RayBan Double Metal Bridge. S super tankim, dvojnim kovinskim mostičkom, se očala v novi obliki odlikujejo v svoji sodobnosti, modernemu designu in prilagodljivosti. Dodaj sofisticiran ton vsakodnevnemu videzu in bodi del klasične sodobnosti.

RB2183 – Nov model Ray Ban Double Metal Bridge sun je moderne oblike ter vključuje super tanek kovinski mostiček. Na voljo je klasični črni ali pa v štirih samosvojih tonih rjave – v havana, temno rjavi, bež, in rumeno-rjavi barvi, ki jo lahko kombinirate z različnimi lečami. Na voljo so klasične zelene, rjave ter polarno zelene leče, možno pa jih je kombinirati tudi s tremi različnimi gradientskimi lečami.

PRENOVLJENI ZA SS17

Ni vse zgolj v prenovi okvirjev. Za kolekcijo SS17 je Ray-Ban prenovil nekatere od klasik ter jih v novo obdobje popeljal z ščepcem novih barv, široke izbire leč ter nepričakovanih oblik. Začnite tam, kjer se je vse pričelo: pri modelu Aviator. Z optičnimi, pastelnimi lečami, kombiniranimi z bronastimi okvirji, pišemo zgodovino – in zaobjemamo bistvo znamke Ray-Ban – ter jo izboljšujemo.

RB3025 – Prenovljen model RayBan Aviator sun je s svojo značilno pilotsko silhueto nadgrajen s kar tremi toni bronastih kovinskih okvirjev, lahko kombiniramo s finimi barvnimi kombinacijami, vključujoč tople gradientske leče.

Med tem je ikonični model RayBan Club Round z novim naravnim lesom ter barvno usklajenimi lečami svojemu videzu dodal samosvojo identiteto. Nežni okvirji z izvrstnimi lečami dodajo bohemijski videz. Izbirate lahko med tremi mavričnimi gradientskimi lečami, ki bodo le dopolnile vaš najljubši videz.

RB4246M – Nov model RayBan Club Round Wood sun ima podobo lesa z nežnim dodatkom gumijastega nanosa, tankim kovinskim ohišjem in graviranim kovinskim mostičkom. Na voljo so v več kombinacijah, vključujoč javor, lešnik ali češnjo, vsak les pa lahko kombiniramo z lečami v polarno zeleni ali barvi gradientov.

BARVNA PRENOVA

Za novo kolekcijo SS17 smo znamki Ray-Ban dodali malce sodobnosti ter jo osvežili z novimi barvami. Model Clubmaster se namreč ponaša z novim, samosvojim dizajnom v podobi bronastih kovinskih okvirjev, kombiniran z večbarvnimi odsevnimi lečami, ki imajo tudi kaleidoskopski efekt. Lahko ste odločite tudi za svetlejšo različico očal, katerih okvir je v treh različnih barvah, obogaten z rumenimi, svetlo modrimi ali zrcalnimi lečami - le te pa dodajo unikaten in definiran dodatek k vašemu osebnemu stilu.

RB2180 – Z barvami poživljen Round Frame sun je na voljo v treh različnih barvah, ki vključujejo rumeno, svetlo modro in vijolično, v kombinaciji z multi-gradientskimi lečami v močnih, živih barvah. Leče so na voljo v zeleno-modri, vijolični, lila, temno rjavi ter srebrni barvi.

RB3016 - Barvno prenovljen model Clubmaster sun je z novim bronastim ogrodjem postal prepoznaven znak elegance. Z izjemnim videzom leč v podobi mavrice se čudovito kombinira z pripadajočo barvno izbiro okvirjev.

Odkrij svoj stil z Ray-Banom in si poživi letošnjo pomlad! Od prenovljenih večnih klasik pa vse to modernih novih modelov je nova kolekcija odlična, da najdeš svoj pravi jaz. Svež, močan, drzen. Poživi svoj ikonični videz z Ray-Ban duhom in eleganco.

Ne spreglejte:

bottom of page