top of page

Legendarna kolekcija TRIBUTO

Kolekcija Havaianas Tributo - Vse najboljše, Havaianas

Havaianas, Brazilija in ves svet letos praznujejo 55. obletnico legendarne blagovne znamke japonk!

Blagovna znamka Havaianas je lansirala posebno kapsulsko kolekcijo Havaianas Tributo kot resničen poklon prvim modelom japonk, ki so prebile meje razumevanja te vrste obutve. Prve japonke Havaianas, ki so nastale davnega leta 1962, so distribuirane po vsej Braziliji z legendarnimi retro kombiji Volkswagen ter so kmalu postale statement obutev brazilskega delavskega razreda, študentskih revolucionarjev, otrok cvetja in tudi vseh ostalih prebivalcev Brazilije.

Kolekcija Tributo je na voljo v dveh modelih japonk, Top in Slim, in kolekciji espadril Origine, pri katerih linije in barve odražajo vse značilnosti prvotnih parov japonk Havaianas, narejenih leta 1962. Ta kolekcija je must have modni časovni stroj za vse prave zbiralce nepogrešljive poletne blagovne znamke.

Japonke Havaianas, ki so nastale leta 1962, prenašajo brazilski duh po vsem svetu z legendarnimi gumijastimi podplati in živahnim dizajnom, polnim veselja in optimizma. Havaianas simbolizira udobje, srečo in svobodo v najpreprostejši in spontani obliki za vsa stopala.

Več informacij na: http://www.havaianas.com

Ne spreglejte:

bottom of page