top of page

Edinstvena in drugačna!


Omejena serija Labello na gregorjevo!

Na gregorjevo se ptički ženijo, pomlad se prebuja in počasi čutimo ljubezen v zraku. Za izraz ljubezni, za majhno pozornost za najboljšo prijateljico ali mamo je letos poskrbel Labello z novo omejeno serijo balzamov s tremi ljubečimi sporočili. Ti so že na voljo v trgovinah, a samo za omejen čas. Naj bo to darilo za nekoga ali pa balzam za uporabo doma ali na poti – modri originalni balzam pričara nasmeh na ustnice vaših najdražjih.

Ena od vraž povezanih z gregorjevim je, da bo prva ptica, ki jo mlado dekle na ta dan vidi, naznanila, kakšen bo njen mož. Druga šega pa pravi, da Sv. Gregor prinaša luč in na ta dan "luč v vodo vrže", saj se dan že toliko podaljša, da luč ni več tako pomembna za osvetljevanje. Od tu izhaja tudi navada, da se v potoke na večer pred gregorjevim spušča ladjice z lučkami. Letos pa so pri znamki Labello poskrbeli za še eno presenečenje. Za vse, ki bi radi na ta dan svoji ljubljeni osebi sporočili nekaj posebnega, so pripravili balzame s sporočili: "Be happy", "I love You" in "Thank you".

Omejena serija balzama Labello Original #sayitwithlabello

„Be Happy“,

„ I love You“

„Thank you“

Balzam Labello Original je zdaj na voljo s tremi personaliziranimi sporočili. Strokovnjak za nego ustnic razvaja s karitejevim maslom in pantenolom ter nudi 12-urni vlažilni učinek. Za mehke, vidno nahranjene ustnice.

Si tudi ve želite podraiti kakšno posebno sporočilo? Do petka mi pošljite vaš elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com

(s pripisom kateri napis želite na Labbello) in jaz bom izžrebala nagrajenko.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page