top of page

Lojtr'ca domačih

Pri Lidlu so konec lanskega leta povabili slovenske butične proizvajalce, da se lahko predstavijo v okviru Lojtr'ce domačih.

Lojtr’ca domačih

V Sloveniji je veliko malih podjetnikov in obrtnikov, ki izdelujejo edinstvene butične izdelke in pripravljajo fantastične kulinarične specialitete s slovenskim pridihom, vendar jih večinoma najdemo le na lokalnih tržnicah in sejmih. Zato so se pri Lidlu odločili, da jih povežejo v Lojtr’co domačih in predstavijo širšemu krogu kupcev.

Slovenija je prava zakladnica vrhunske domače proizvodnje prehranskih in neprehranskih izdelkov, ki navdihujejo s svojo kreativnostjo in dovršeno produkcijo. In predvsem z ljubeznijo. To so potrdili tudi vsi mali podjetniki, ki so se prijavili na Lidlovo Lojtr’co domačih.

Izmed 300 prijavljenih dobaviteljev s 500 izbranimi izdelki, ki so sodelovali na natečaju je komisija izbrala tiste, ki se bodo spomladi predstavili v okviru omenjenega projekta. Žirija v sestavi Tomaža Kavčiča, Mojce Mavec in Andreja Vouka je pregledala vse prispele izdelke in izbrala več kot 100 le tistih, ki se bodo od marca dalje predstavili v okviru Lojtr’ce domačih.

In tako tudi jaz s ponosom predstavljam naše bučno olje Kocbek, ki bo v okviru Lojtr’ce domačih na prodajnih policah po Sloveniji.

Na Fužinskem gradu v Ljubljani je bila tako predstavitev vseh dobaviteljev, ki so bili izbrani in ki bodo sodelvali v okviru Lidlove Lojtr’ce domačih.

Foto: Lidl, moja malenkost in Marko Pigac

Ne spreglejte:

bottom of page