top of page

Robin Schulz že v trgovinah s.Oliver!

QS designed by ROBIN SCHULZ že v trgovinah s.Oliver!

Ambasador znamke s svojo lastno kolekcijo: DJ Robin Schulz

Glasba in moda sta tesno povezani. Svetovno znan nemški DJ Robin Schulz je samo v zadnjih dveh letih prejel preko 100 platinastih in zlatih glasbenih nagrad. Je absolutni zmagovalec na glasbenih lestvicah po 1. mestih na lestvicah v Nemčiji, Avstriji in Švici. Njegov remix pesmi Lilly Wood & The Prick songs - "Prayer in C" je podrl vse rekorde in je v zadnjih mesecih postal največkrat mednarodno predvajana “nemška” pesem vseh časov.

Robin Schulz je sodeloval z zvezdami kot so Coldplay, Lykke Li, Jasmine Thompson in Akon. Robin se že od nekdaj zanima za modo in znamka Q/S designed by je kot ustvarjena zanj. Podpisal 18 mesečno sodelovanje in tako postal njen uradni ambasador.

V sodelovanju z ekipo oblikovalcev bo oblikoval dve kolekciji. Prva ženska in moška kolekcija sta že pričle v izbrane s.Oliver trgovine v Sloveniji. Sestavljeni bosta sta iz sodobnih in trendovskih stylingov. Druga kolekcija bo v trgovinah septembra 2017.

Inovativna medijska kampanja s superzveznikom Robinom Schulzem

Sodelovanje z Robinom Schulzem bo podprto z inovativno marketinško kampanjo. "Ustvariti želimo ekskluzivne in kreativne vsebine, ki bodo tesno povezane z glasbo in modo,," je povedal Sandro Schramm, Head of Marketing, Q/S designed by.

Velik poudarek bo na digitalni kampanji in komunikaciji. Predstavitev prve kolekcije bo spremljal enourni dokumentarni film o Robinu Schulzu, ki ga bodo posneli skupaj z Warner Music Central Europe. Film bo predvajan izključno na družabnih omrežjih. Robin Schulz ima na kanalu YouTube 1,5 milijonov naročnikov. Kampanja bo prevajana tudi na drugih digitalnih platformah, kot sta Spotify and Shazam.

Ne spreglejte:

bottom of page