top of page

Predstavitev kolekcije pomlad/poletje

Nadušujejo moške in ženske po vsem svetu!

Nedavno je bila v ekskluzivnem, brazilsko urejenem razstavnem prostoru, v Mednarodnem grafičnem likovnem centru v Gradu Tivoli, predstavljena najnovejša kolekcija obutve svetovno znane blagovne znamke Havaianas. Igriv dizajn in modeli obutve priljubljene poletne blagovne znamke Havaianas, ki se jim ne da upreti, nas peljejo v pričakovanje sproščenih in veselih toplih dni.

Skozi prijetno druženje z vodilnimi modnimi novinarji in uredniki je blagovna znamka Havaianas ob ritmih bossa nove priklicala veselje toplih dni, ki jih že nestrpno pričakujemo.

Kolekcijo za pomlad–poletje močno navdihujejo sodobni ljudje, ki so nenehno v gibanju in jim Havaianas v letu 2017 želi sporočiti, da upočasnijo in uživajo v lepoti vsakega trenutka življenja. Havaianas nam za leto 2017 prinaša številne nove linije in dizajnerska sodelovanja, ki vnašajo optimistični brazilski duh na vsa področja življenja.

Znane in patentirane japonke Havaianas, narejene iz naravne gume, bodo to sezono zaznamovale z velikim številom stilskih in barvnih različic. Ne glede na to, ali boste izbrali boho ali etnične tiske, kovinske ali biserovinaste zaključke, romantične cvetlične vzorce ali enobarvno eleganco, vas bosta njihova priznana kakovost in udobje spremljala vse poletje, in to v prav vsaki modni avanturi.

Dizajnerska sodelovanja, kot tista z Disneyjem, s franšizo Star Wars ali z znanim brazilskim umetnikom Ricardom Negrom, bodo s svojimi grafikami, ki se jim ne da upreti, narisala nasmeh na številna stopala. Poleg tega, da je ambasador »casual« stila, blagovna znamka Havaianas to sezono posebej nagovarja tiste, ki živijo aktivno in pustolovsko življenje. Dinamična kolekcija športnih sandalov in japonk se trdno prilega na stopalo za popolno svobodo gibanja pri deskanju, hoji ali pri kateri koli izbrani dejavnosti.

Največje novosti, celo za najbolj vnete ljubitelje blagovne znamke, prinaša kolekcija Espadrilla, ki bo tudi letos prevladovala s »streetstylom«. Z izrazitimi barvami in zanimivimi vzorci se bodo Espadrille v izvedbi Havaianas popolno kombinirale z vsakim spomladanskim »outfitom«. Žensko stran je navdušil zlasti model Origine Slim z graciozno vezavo okrog gležnja in ženstvenimi, skoraj baletnimi linijami.

S kolekcijo blagovne znamke Havaianas, ki je bogata in polna domišljije, nestrpno pričakujemo neskončno tople in zapeljive dni pomladi in poletja.

Foto: Katja Kodba

Ne spreglejte:

bottom of page