top of page

Jan Plestenjak dvignil Karnevalsko dvorano!

Na Ptuju je 57.Kurentovanje v polnem teku in bo trajalo vse do pustnega torka 28.februarja.

V Karnevalski dvorani na Ptuju smo lahko bili priča že številnim koncertom na katerih so nastopili domači in tuji izvajalci. Največ odziva je ta teden požela skupina Dubioza Kolektiv, ki so pripravili neverjeten spektakel. Seveda pa niso nič kaj zaostajali za njimi tudi Lana Jurčevič in Nina Pušlar.

Petkov popoldan je nato minil v družbi predstavice za otroke Maša in Medved ter Romane Kranjčan, ki je nastopila v družbi plesne šole.

Za večerni del pa so poskrbele simpatične Učiteljice, ki so prišle naravnost iz Beograda. Zapeljiva ženska zasedba Učiteljic je v rekordno kratkem času osvojila dežele nekdanje Jugoslavije. Prah za tremi dekleti se je začel dvigovati, ko so se pojavile ob Jasminu Stavrosu, Nedi Ukraden in Severini. V skupini je tudi domačinka Ana Vurcer, ki prihaja s Ptuja ter Hrvatici Mateja in Silvija. Tudi v Karnevalski dvorani na Ptuju so s svojim glasom in stasom očarali zbrano publiko.

“Na Ptuj imam izjemne spomine. Spominjam se, da sem imel enega svojih prvih koncertov na Ptuju davnega leta 1993. Vmes smo enkrat v šotoru naredili tudi rekord Kurentovanja,” nam je svoje spomine zaupal Jan Plestenjak

Jan je v Karnevalski dvorani skupaj s svojim bendom pripravil odličen koncert, ki se ga bodo vse pustne maske še dolgo spominjale.

Foto: Tine Gornik, Dennie Mahne

Ne spreglejte:

bottom of page