top of page

Miss Štajerske

Hotel Mond je bil gostitelj drugega regijskega izbora Miss Štajerske v okviru Miss Slovenije. Dekleta so v okviru izbora Miss Štajerske predstavljala vinsko in kulinarično zgodbo, ki se je odvijala v sodobni opremljeni prireditveni dvorani Mondena, primerni za poslovne sestanke, izobraževanja, poslovne in druge dogodke. Na samem finalnem večeru pa so se gostom predstavila v treh modnih izhodih in sicer v oblačilih zimske kolekcije The Lie by JPZ, kopalk nancy Beachwer ter večernih oblek trgovine Allegria iz Maribora. Poslovni partnerji, ki so podprli dogodek sta Stroka.si, ki tehnološko spremlja dogajanje in podjetje Tosama z blagovno znamko Jasmin.

Žirija v sestavi: Direktorice podjetja TOSAMA - Mojca Šimnic Šolinc, David Miško (Stroka.si), Mihaela M.Kocbek (Glamm models), Ahac Pinter (Hotel & Casino Mond) in aktualna Miss Slovenije Maja Taradi je imela težko nalogo.

Za glasbeno dogajanje sta poskrbela glasbenika Alfi Nipič in Frenk Nova v spremljavi hišnega benda Miss Slovenije, v sestavi odličnih glasbenikov.

Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017 je postala Patricija Finster, prva spremljevalka je Lana Krajnc, druga spremljevalka je postala Tina Mede,

Naziv Miss Fotogeničnosti je dobila Elmedina Berisha.

Naslednji izbor, ki bo v kratkem pa se seli na Gorenjsko in sicer v Kranj! Se vidimo kmalu!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page