top of page

Minutna nega!

ZA VAŠO NEGO

Z mojim možem sva ljubitelja kvalitetnih negovalnih krem za nego kože. Tako sva našla vsak svojo linijo, ki nama odgovarja.

On že nekaj časa prisega na REN blagovno znamko. Med njegovimi kremami, ki jih ne sme zmanjkati je REN Clarimatte T-zone balancing gel cream, ki je gel za obraz za mešano in mastno kožo. Nežni antibakterijski kremni gel, kožo matira, tonira in uravnava izločanje maščobe. Zmanjšuje prekomerno izločanje maščobe, preprečuje nastajanje kožnih madežev in izbruhe mozoljev. Kožo ščiti pred nastankom prostih radikalov.

Iz njihove linije pa sva ljubitelja gela za umivanje rok z oljem sicilijanske limone in kreme za nego rok. Prav tako z oljem sicilijanske limone. Po vrhu je 300 ml pakiranje res dober zalogaj, kar pomeni, da nama služi kar nekaj časa.

Sama sem nedavno preizkusila tudi intenzivno 1 minutno gel masko z vitaminom C. Nisem namreč ljubiteljica mask, ki si jih moraš namazati, pustiti delovati 15-30 min pa jih potem sprati. Nimam časa, zato mi je postopek pri Ren flash rinse 1 minute facial precej praktičen. Koža je v trenutku revitalizirana, prenovljena, sijoča, napeta in bolj mehka. Zmanjšajo se kožne gube, foto staranje in kožne nepravilnosti. Masko pa uporabljam tri dni tako, da si najprej očistim obraz, potem nanesem masko na obraz, vrat in dekolte ter masiram s krožnimi gibi. Potem si nekoliko omočim konice prstov in ponovno masiram. S tem se aktivira delovanje vitamin C. Potem pustim delovati eno minuto in sperem z vodo. Moja koža se učvrsti, poživi. Plus zmanjšajo se gubice (smeh).

Ren izdelki vsebujejo100% rastlinske in mineralne sestavine in so popolnoma brez koži neprijaznih sintetičnih sestavin.

Skratka več lahko najdete na spletni strani REN.

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page