top of page

My Bags - Za mamice in malčke

Že precej časa je nazaj, ko sem sestavljala seznam moje materinske torbe, pred odhodom v porodnišnico. Ampak še danes se rada spominjam the trenutkov… V pričakovanju nečesa novega. Nečesa nepoznanega. Novo rojstvo, novo poslanstvo, novi občutki… Materinstvo…

Zakaj pišetm te besede? Čisto preprosto. Nedavno me je prijateljica pripeljala na spletno stran all4kids.si, kjer so mi v oči padle vse te čudovite torbe, kovčki, nahrbtniki, skratka vse, kar mamice potrebijejo na prvem koraku.

Sama takrat nisem imela prav posebne torbe in vem, da če bi danes delala ta korak znova, bi se tega lotila takole, da bi izbrala eno od the čudovitih materinskih torb MyBag, ki jih boste enostavno vzljubile. So enostavne za čiščenje, vzdrževanje in olajšajo zasedeno življenje matere. V MyBag je prostor za vsak kos oblačila, plenice in ostale stvari, hkrati pa je idealna za potovanja.

MyBags blagovna znamka oblikuje otroške dodatke in torbe za celotno družino. Našli boste vesele, barvite potiske z dodatkom humorja, ki dodatno poudarijo nežnost in igrivost novorojenčkov. Material pooseblja filozofijo poenostavljanja stvari, saj je enostaven za čiščenje in zelo odporen na hektičen tempo vsakodnevnega življenja družin.

Moja Kiana ima na sebi MyBag nahrbtnik sladke sanje, ki ga bove podarili eni od vas drage mamice, da ga boste lahko namenile vašemo otroku. Vse kar morate narediti je, da pokukate spletno stran: http://all4kids.si in najdete nahrbtnik ter mi na elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com sporočite odgovor na vprašanje:

KAKŠNE BARVE NAHRBTNIK SLADKE SANJE ob sivem še obstaja!

Čas imate do: 2.februarja!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page