top of page

S pravljico v lahko noč!

Pri negi otroka nikoli ne pozabim svojih spominov na otroštvo. In tukaj je tudi ena misel na kremo Nivea, ki me vedno znova odpelje nazaj v preteklost.

Pred davnimi časi je Mala vila zgradila velik grad v majhnem mestecu. Že takrat je vedela, da se bodo zgodbe iz gradu razširile po vsem svetu in krajšale večere v posteljah, kjer se v toplem objemu otroci poslavljajo od dogodivščin polnega dneva.

Ko sem dobila v roke te čudovite pravljice, sem vedela, da bo moja Kiana uživala vsak sleherni trenutek. Ne samo ob negi, ki jo Nivea Creme ponuja, ampak tudi ob čudoviti zgodbici, ki jo sprmelja. In ker si želim, da jo spoznajo tudi vaši otroci bom podarila dva čudovita kopletka kremic s pravljico.

Vse kar morate narediti je, da mi do srede 11.januarja napišete vaše podatke na mail: margan.mihaela@gmail.com

​Nekaj o pravljicah:

Udo Weigelt (avtor otroške literature) in Joelle Tourlonias (ilustratorka) sta ustvarila čarobne zgodbe, ki so na voljo kot knjižice ali na spletu z interaktivnimi funkcijami na spletni NIVEA.com.

Prvič so bile NIVEA pravljice zapisane lansko leto, ko so otroški svet zapolnili pravljični junaki. Letošnja odločitev znamke NIVEA, da ponovno izdajo nove pustolovščine dečka, zajca, deklice in vile je bila torej ena izmed najlažjih. Kajti ni lepšega kot pripraviti 4 nove pravljice in pospremiti otroke v spanec. Z neverjetno dogodivščino in nežno nego kože.

Priznam, pravljice obožuje tudi moja Kiana, zato ji je nega s kremico v še toliko večje veselje!

Ne spreglejte:

bottom of page