top of page

Kopalke pozimi?!?

Neprecenljivo…Ko se odločiš, da si boš kupil kopalke, po praznikih v času zime.

Trgovine založene z zimsko robo, ti pa iščeš kopalke nove sezone. Hu…

Ni mi ostalo drugega kot, da svojo potrebo delim s prijatelji na facebook profilu. Takoj so se vsuli komentarji in predlogi, kje bi lahko našla kaj zase.

Prebrskala sem nekaj spletnih portalov in se odločila, da ostanem pri klasiki in podprem domačo proizvodnjo. Kopalke LISCA sem že imela in izkazale so se vedno kot zelo dobra izbira. Zakaj? Preživijo tudi več kot le eno sezono. Imela sem namreč to smolo, da sem v enem od zadnjih nakupov kupila kopalke, ki so se po nekajkratni uporabi strgale. Strgale so se naramnice. Bila sem jezna, ker sem vedela, da prvič niso bile poceni, drugič to se ne sme zgoditi pri normalni uporabi, tretjič zamenjava kopalk pač po uporabi ni možna. Sprijaznila sem se z dejstvom in si pač naramnico zašila. Da pa je bila skleda polna pa se mi je čez nekaj časa strgala še druga naramnica. V koš z njimi! In to je razlog, da pač prisegam na kvaliteto.

Po moji objavi težave sem si ogledala spletno prodajo na Liscini strani. V petih minutah sem opravila nakup. Res pa je, da je nakupovanje kopalk po spletu zelo težko. Vsaj meni, ker nimam več “tipično” manekenske postave (smeh). Enostavno vsak model mi ne paše in zato mi je še kako pomembno, da kopalke preizkusim. Se mi je tudi že zgodilo, da sem bila v trgovini in so prodajalke obupale, ker mi enostavno nobene kopalke niso pasale. Pri Lisici točno vem, kater model mi dvigne prsi in naredi lepšo obliko. Pri ženskah, ki imamo večje prsi (in ne umetne, ki same stojijo), je pač to težava. Drugi dan je bil kurir DPD-ja pri meni in kopalke so kot ulite. V primeru, da mi pa ne bi pasale, pa je menjava zelo preprosta. Skratka vse skrbi so odveč. Jaz pa imam nasmešek do ušes, saj vem, da bom kmalu lahko ležala na plaži in parodirala v novih kopalkah.

PS: Pa še to sem se spomnila. V svoji arhivi sem našla kar nekaj slik in ena je tudi iz mode revije, ko smo predstavljali Lisco. Neprecenljivi spomini. Vesela sem, da se je ta blagovna znamka obdržala vse do danes.

Ne spreglejte:

bottom of page