top of page

Za mehko kopel

Zaradi dolgih delovnikov, dolgih noči, pomanjkanja sonca in navsezadnje zaradi stresa, ki ga prinaša sodobni način življenja, je sproščanje ključnega pomena. Kaj pravzaprav pomeni SPA? Gre za kratico izraza Salus Per Aquam, ki pomeni zdravje skozi vodo. Prihranite čas in denar in si ustvarite svoj lastni wellness kar v domači kopalnici s pomočjo NIVEA kremnih kopeli, ki bodo skupaj z vodo poskrbele za vaše dobro počutje in sprostitev.

Tudi sama si večkrat pripravim kopel in uživam v veliki bani. Nedavno pa sem preizkusila Nivea kremne kopeli, ki so poskrbele za moje dobro počutje.

Kremna kopel NIVEA Creme Care z izbranimi sestavinami in edinstvenim vonjem originalne NIVEA kreme poskrbi za gladko in mehko kožo tudi po otiranju z brisačo. Z njo se z lahkoto prepustite razkošni negi. Vsebuje originalne sestavine NIVEA kreme tj. provitamin in negovalna olja, ki vašo kožo obdajo z mehko peno in edinstveni vonj NIVEA. Po uporabi je koža intenzivno navlažena in mehka.

Za tiste dame, ki jim bolj odgovarja cvetlični vonj je na voljo kremna kopel NIVEA Care & Roses z blagodejnim vonjem cvetnih listov bele vrtnice in mandljevim mlekom, ki pomiri vaše čute. Je idealna za pravi občutek harmonije po vsaki kopeli in za mehko ter gladko kožo.

Vonj po sivki je eden izmed tistih, ki vas bo dodobra sprostil in umiril vaše misli. Popelje vas na poletni travnik, kjer sta doma mir in spokojnost. Kremna kopel NIVEA Goodbye Stress s pomirjujočim vonjem sivke in naravnim dodatkom medu pa poleg tega vašo kožo pomiri in jo naredi mehko in voljno. Vaše kože kopanje ne bo izsušilo.

Ne spreglejte:

bottom of page