top of page

Mladostno počutje

Naj mladostno počutje zasije še navzven

Sijoč in mladosten videz je, pa če priznajo ali ne, pomemben ženskam vseh starosti. Pri tem si v prvi vrsti želijo, da bi njihova koža izražala, koliko stare se počutijo v sebi in ne let, ki se skrivajo v njihovi emšo številki.

Koža žensk po 40. letu postaja manj čvrsta in pričenja izgubljati konture, zato potrebuje malce spodbude. NIVEA strokovnjaki za nego kože na obrazu so tako poiskali ključne vzroke za staranje kože in s pomočjo ugotovitev predstavili novo, revolucionarno nego za še učinkovitejši boj proti gubam.

NIVEA CELLular Anti-Age biseri za zapolnitev volumna koži zagotovijo manjkajoči volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven. Inovativna in učinkovita formula v biserih vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline v okviru izdelkov za nego obraza NIVEA, kolagenski ojačevalec in kreatin. Biseri za zapolnitev volumna NIVEA Cellular Anti-Age aktivno izboljšajo naravne procese regeneracije v koži za vidno mladostnejši videz kože, ki izhaja iz njenih globljih plasti.

NIVEA CELLular Anti-Age dnevna krema za zapolnitev volumna z ZF 15 je posebej razvita, da koži povrne njen mladostni volumen. Čudovito žametna krema z izjemno koncentrirano hialuronsko kislino se raztopi in vpije v kožo ter jo oskrbi z intenzivno vlago celo v globljih celičnih plasteh. Formula je obogatena z ojačevalci kolagena, da zapolni izgubljene zaloge kolagena v koži in z redno uporabo kožo spodbudi, da sama tvori več lastnega kolagena. Koža je že po prvem nanosu globinsko navlažena in je videti voljnejša. Tudi zelo suha koža je takoj bolj gladka na otip. Po enem mesecu uporabe je koža vidno polnejša in čvrstejša. Celo globlje gube se namreč vidno zmanjšajo.

Ne spreglejte:

bottom of page