top of page

Kot topla odeja!


Čeprav tegobo suhe kože dostikrat podedujemo, med povzročitelje suhe kože sodijo tudi mraz, veter, centralno ogrevanje, UV-žarki, prekomerna uporaba mila, stresno življenje in celo slaba prehrana. Ob takšnem načinu življenja si marsikdo, sploh v kratkih in vedno hladnejših jesenskih dneh, rad privošči dolgo vročo kopel ali prho in stiskanje pod toplo odejo. Ker pa samo kopanje in toplota povzročata še dodatno izsušenost, poskrbite, da bo v hranljivo odejo NIVEA bogatega negovalnega mleka za telo odeta tudi vaša koža.

Jutra in večere vam lahko polepša ljubeznivo druženje z originalnim bogatim negovalnim mlekom za telo NIVEA, posebej razvitim za suho kožo. Ta namreč ne potrebuje zgolj vlage, primanjkuje ji tudi lipidov, zato mora svojo naravno bariero okrepiti s kvalitetnimi in učinkovitimi sestavinami. Bariera pa je kot odeja, ki varuje vašo kožo pred izsušitvijo in vzpostavlja naravno ravnovesje kože.

Tej nalogi je kos edinstvena in bogata kremna tekstura NIVEA bogatega negovalnega mleka za telo. Emulzija vode v olju vsebuje intenzivne vlažilne snovi z mandljevim oljem, ki kožo nahranijo za 24 ur. Učinkovita kombinacija sestavin namreč okrepi barierno funkcijo kože, ki je pri suhi koži oslabljena. Po uporabi mleka je koža globinsko nahranjena, svilnato mehka in čudovito gladka. Ob vsem tem mleko s svojim edinstvenim NIVEA vonjem vsekakor prebudi tudi naše čute in tako poskrbi, da nam je vsakodnevno negovanje nič manj kot v veselje.

Jaz jo že preizkušam pa vi!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page