top of page

Stopimo v poletje

Še niti nismo dobro stopili v jesen, ko sama že razmišljam o poletju.

Razlog pa je to, da je Luxottica predstavila novo kolekcijo sončni očal Ray Ban pomlad poletje 2017.

Tja, sem si rekla. Odlično! Saj se z možem spet odpravljava na toplo in bodo sončna očala obvezen del najine opreme. Najraje namreč pobegneva nekam daleč, ko je pri nas zima in uiživava v objemu vročega sonca. In kaj predstavlja Ray Ban prihodnje leto? Inovativno tehnologijo leč in revolucionarni kovinski elementi bodo zasijali skozi avtentične dizajne.

V duhu s svojo novo kampanjo – #ITTAKESCOURAGE – si je Ray-Ban to sezono zastavil izziv z obsežno kolekcijo, ki so jo navdihnili razburljivi življenjski slogi in nekonformistično obnašanje sodobnih modnih začetnikov, ki radi poustvarjajo pomemben slog, ki narekuje trende.

Kolekcija, ki združuje ikonične značilnosti nezmotljivega bistva oz. DNK znamke z najnovejšimi temami, ima s pomočjo inovativne tehnologije leč povsem nov pristop k barvam, hkrati pa z vrhunskimi kovinskimi pro li, elegantnimi dvojnimi mostički ter značilnimi sončnimi lečami, ki se pripnejo, odkriva nove koncepte oblik in funkcionalnosti.

Nove, vrhunske leče Chromance kar zažarijo v eksploziji barv. Inovativna tehnologija za lečami Chromance omogoča popolno vidljivost barv v čisto novih razsežnostih, s so sticiranimi visoko-kontrastnimi pigmenti ter boljšimi protiodsevnimi, hidrofobnimi in polarizacijskimi obdelavami, ki povečajo ter izboljšajo zaznavo svetlobe in barv. Te unikatne gradientne polarizirane leče, v prodornih sijočih odtenkih, pa ne le ponujajo najčistejšo barvno vidljivost, ampak tudi preoblikujejo izvorne DNK-oblike in nove, vrhunske dizajne v barvite predstavnike izredno kvalitetne vidljivosti, namenjene pravim poznavalcem stila Ray-Ban.

Naslednja v vrsti so ikonična očala Signet, ki z značilnim kovinskim pro lom odpirajo novo poglavje v svoji zvezdniški karieri.

Popolnoma metalna generacija se na zabavi pojavi z izboljšano serijo posodobljenih klasičnih in modernih očal, ki imajo značilen minimalni pristop k funkcionalnosti, brez vsakršnega slabega vpliva na stil. Pre njene kovine, kot so izredno lahek titan, aluminij in trpežno jeklo, ter značilni dvojni mostiček pomembno zaznamujejo širok izbor sončnih in korekcijskih očal.

Jaz sem si svoje že izbrala. In sicer “Musst have” drugo leto so zagotovo Aviatorke z mavričnimi odtenki! Sicer bomo še nekaj mesecev sanjali o poletju, pa naj nam kljub temu z mislijo na to, jesen čim prej mine!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page